qr

Åben og Rolig APK

The official app for the meditation-based program Open and Quiet.

Version2.0.4 (10206)
UpdatedApr 04, 2019 (1 year ago)
DeveloperWeLoveSoftware
CategoryApps, Lifestyle
IDcom.nordiccustommade.dk
Installs5,000+

Ønsker du mere ro og nærvær? Med den officielle Åben og Rolig app, som er en del af det meditationsbaserede Åben og Rolig program, modtager du venlige meddelelser som hjælp til meditation. Du får adgang til guidede meditationer, af forskellig varighed, som er indtalt af psykologer. I korte videoklip kan du se beskrivelser af Åben og Rolig programmets fem temaer: Den Grundlæggende Metode, Fokus på Kroppen, Fokus på Psyken, Fokus på Sociale Relationer samt Det Fokus Du Ønsker. Du kan høre guidede meditationer inden for alle temaerne, indtalt af forskellige psykologer. Ligeledes lave personlige noter til meditationerne.

Med Åben og Rolig app’en får du også nem adgang til CFPS´ site, hvor du som kursist kan downloade flere kursusmaterialer, se datoer for hold mv.

Læs mere på www.cfps.dk og www.åbenogrolig.dk. Spørgsmål kan rettes til: mail@cfps.dk

NB: App’en er et fint udgangspunkt eller supplement til Åben og Rolig-forløbet, men bør ikke erstatte behovet for deltagelse på et mere omfattende kursus. Læs mere om vores anbefalinger til forskellige kursustyper på www.åbenogrolig.dk samt www.cfps.dk, hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udsendes kvartalsvist.

Nyhedsbrevet omhandler meditationsbaserede tilgange til psykisk sundhedsfremme og stressbehandling. Det omtaler danske og udenlandske initiativer og forskningsprojekter. Ligeledes giver nyhedsbrevet dig information om de løbende kurser, konferencer og meditationstilbud som Center For Psykisk Sundhedsfremme arrangerer.


Email: mail@cfps.dk

See more
See more