Download Пътнически разговорник APK for Android - Latest Version - Free

qr

Пътнически разговорник APK

Travel phrasebook in 22 languages - language guide to the world

Version1.1.0.29 (29)
UpdatedJul 31, 2015 (6 years ago)
DeveloperEuvit, s.r.o.
CategoryApps, Travel & Local
IDcom.euvit.android.smartphrase.bulgarian
Installs1,000+

Пътнически разговорник - Езиков пътеводител за цял свят

Приложението е БЕЗПЛАТНО достъпно на Google Play. След неговото изтегляне във вашето устройство и стартиране, веднага е достъпно текстовото съдържание на цялото приложение в пълен размер. Звукозаписите са предмет на покупка.

Заминавате на почивка или бизнес пътуване в чужбина и не владеете местния език? В чуждата страна сте в непозната обстановка и въпреки това трябва да идете в магазин да пазарувате, да се нахраните в ресторант, някъде да се настаните, да вземете кола под наем или вечерта някъде да се позабавлявате. Точно затова Пътническият разговорник е незаменим помощник във всички страни, чийто език не владеете. В повече, местните жители винаги са доволни, когато дори се опитате да се разбирате с тях на техния собствен език.

На английски ще се разберете в 89 страни, на немски в 10, а на италиански в 7 страни, но този Пътнически разговорник ще ви помогне да се разберете практически където и да е по света. Вече не се нуждаете от никакви пътеводители или речници.

Всеки разговорник за определен език е разделен на 31 теми, най-често необходими както при пътуване, така и във всекидневния живот (като поздрави и представяне, времето, обществен транспорт, хранене, настаняване, банка).

Различните теми включват изречения (фрази или думи), които са подготвени от преводачи за които езикът е роден. Съдържанието на темите обхваща най-обикновени ситуации, които можете да срещнете при пътуване. Тези изречения можете не само да четете, но най-вече да слушате и изучаването на произношението ще бъде много лесно. Ако все още не се осмелявате да говорите, достатъчно е да пуснете записа на глас и приложението ще „говори” заради вас.

След закупуване на различните езици или ценово по-изгодно на цялата колекция, фразите са подготвени за изтегляне към вашето устройство. Тогава дори не е необходимо да бъдете онлайн – винаги фразите са на ваше разположение. Различните теми за разговор понякога се различават една от друга, защото са взети под внимание особеностите на определена страна (географски, кулинарни, културни и т. н.)

На всички езици са подготвени следните 31 теми:
1. ОБЩИ ИЗРАЗИ
2. ПОЗДРАВИ И ПРЕДСТАВЯНЕ
3. ВЪПРОСИ И ПИТАНИЯ НА ОБЩИ ТЕМИ
4. АНТОНИМИ
5. ХОТЕЛ, НАСТАНЯВАНЕ
6. РЕСТОРАНТ
7. ЗАКУСКА
8. ПРЕДЯСТИЯ
9. СУПИ
10. МЕСО
11. РИБИ И МОРСКИ ПЛОДОВЕ
12. ГАРНИТУРИ
13. ЗЕЛЕНЧУЦИ И САЛАТИ
14. ПЛОДОВЕ И ДЕСЕРТИ
15. НАПИТКИ
16. ОПЛАКВАНИЯ
17. ПЪТУВАНЕ С ВЛАК
18. ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ
19. ПЪТУВАНЕ С КОРАБ
20. ПЪТУВАНЕ С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ
21. ТАКСИ
22. БЮРО ЗА ДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ
23. РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ
24. ЗАБАВЛЕНИЯ И КУЛТУРА
25. МАГАЗИНИ И УСЛУГИ
26. БАНКА
27. ПОЩА
28. ТЕЛЕФОН
29. ДАТА, ЧАС И ВРЕМЕ
30. ЦИФРИ
31. CПЕШНИ СЛУЧАИ

Всеки пътнически разговорник за отделен език включва приблизително:
* 600 фрази (зависи от конкретната езикова група)
* 30 минути звукозапис
* 770 уникални думи (речник)

What's New

поправени позиции в базата данни
поправки на звукозаписите
Малки подобрения на приложението

Email: info@euvit.com

See more