2021 Ta Körkort - Prova på icon

2021 Ta Körkort - Prova på

1.0.5 · Jan 24, 2021

Download 2021 Ta Körkort - Prova på APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version1.0.5 (22)
UpdatedJan 24, 2021
DeveloperDrivers Theory
IDcom.stdytodrv.insv
Installs5+
CategoryApps, Education

2021 Ta Körkort - Prova på app

The perfect app for you who are taking a driver's license!

Klara ditt teoriprov och få ditt efterlängtade körkort med hjälp av vår nya och moderna app, som blivit uppdaterad inför de lagändringar som träder i kraft år 2021. Vi erbjuder dig allt som en riktig körskola gör: körkortsfrågor, övningssimulationer och en rolig och informativ videokurs. Vi hjälper dig att klara alla övningar, frågor, och hjälper dig att äntligen få ditt körkort!

ÖVNINGSFRÅGOR - Applikationen innehåller många frågor angående flera olika ämnen, vilka hjälper dig att öva inför körprovet. Övningsfrågorna, vilka har blivit granskade av trafiklärare och experter och ställs alltid i slumpmässig ordning, gör att du lär dig så snabbt och enkelt som möjligt.

ÖVNINGSSIMULATION - Applikationen är utrustad med en nedräkningstimer, vilken du kan använda för att förbereda dig inför Trafikverkets riktiga teoriprov.

TRAFIKMÄRKEN - Lär dig samtliga trafikmärken snabbt och enkelt. Med vår app blir det till och med roligt att plugga till ditt körkortsprov.

ÖVNINGSHISTORIK - Applikationen sparar din övningshistorik och gör att du kan lära dig snabbt. Övningshistoriken tillåter dig att granska dina svar, upptäcka misstag och inse vilka övningsfrågor du har svårt med.

ONLINEKURS - För att du ska klara av Trafikverkets teoriprov och äntligen få ditt B-körkort, finns det även möjlighet att genom vår app gå en videokurs online. Den lär dig precis allt du behöver för att klara körkorsprovet och få ditt körkort på nolltid!

Kom och kör med oss!

Email: support@driverstheory.com

Read more

You May Also Like