Download 27.al APK for Android - Latest Version - Free

qr

27.al APK

Lajmi i fundit në kohë reale!

Version1.1 (2)
UpdatedOct 14, 2020 (7 months ago)
DeveloperNew Media Communications shpk
CategoryApps, News & Magazines
IDcom.albania27
Installs100+

27.al është faqja kryesore e lajmeve për të gjithë shqiptarët në Çamëri, Shqipëri, Kosovë dhe kudo ndodhen!
Portali ynë përfaqësohet nga një grup gazetarësh të rinj, që synojnë të sjellin lajmin me shumë profesionalizëm dhe etikë, në mbrojtje të së vërtetës.

What's New

Fixes

Email: online@newmedia.al

See more