qr

Afvalvrij APK

Refuse app Circulus-Berkel.

Version4.0.5 (405000)
UpdatedJun 25, 2020 (5 months ago)
DeveloperOpzet BV
CategoryApps, Productivity
IDnl.opzet.afvalwijzer.circulus
Installs50,000+

De Afvalvrij-app van Circulus-Berkel is bestemd voor inwoners van Apeldoorn, Brummen, Bronckhorst, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem en Zutphen.

Met deze Afvalvrij-app vergeet u nooit meer om uw container buiten te zetten. U kunt de afvalkalender per maand inzien en nakijken wat de eerstvolgende inzameling is. Ook bevat de Afvalvrij-app informatie over spelregels, wat wel en niet bij een bepaalde afvalstroom hoort en de openingstijden van het Recycleplein.

Bovendien kunt u instellen dat u een notificatie wilt ontvangen. Dat is handig als u bijtijds herinnerd wilt worden dat de container aan de weg moet. De tijd waarop u dit bericht ontvangt kunt u zelf kiezen bij Instellingen.

Vergeet niet te controleren of u het toestaan van pushnotificaties ook bij de algemene instellingen van uw toestel correct heeft ingeregeld. Alleen wanneer dit op toestelniveau én op appniveau is geregeld, kunnen notificaties worden doorgegeven.

What's New

In deze update hebben we de app voorzien van een compleet nieuwe navigatie. Zo kun je nóg makkelijker alle functionaliteiten van de app vinden. Je kunt tevens al je aanvragen regelen vanuit de app.

Email: info@circulus-berkel.nl

See more

See more