qr

AH Voetbal APK + OBB

The AH Voetbal App is the place for all football heroes of the Netherlands

Version3.3 (206)
UpdatedJan 13, 2021 (2 weeks ago)
DeveloperAlbert Heijn
CategoryGames, Sports
IDnl.ah.voetbal
Installs100,000+

Dit jaar spaar je niet alleen voor plaatjes van de beste spelers uit de Eredivisie en voor de OranjeLeeuwinnen én het Nederlands Elftal, maar kun je ook je eigen unieke voetbalplaatje maken. In de AH Voetbal App vind je bovendien ook leuke extra's. Zo maak je rond wedstrijden van het Nederlands elftal bijvoorbeeld kans om ballenjongen of meisje te worden!

Digitale verzameling
In de AH voetbal app kun je alle spelers uit de Eredivisie, de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal sparen. Door plaatjes te scannen in de app heb je altijd je hele verzameling op zak. In de app vind je ook een overzicht van welke kaartjes je nog mist of welke plaatjes je dubbel hebt. Dit overzicht kun je eenvoudig delen met vriendjes en familie om jouw verzameling nog sneller compleet te krijgen!

Maak je eigen voetbalplaatje
Naast de Eredivisiespelers, de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal, kun je dit jaar nog meer te gekke voetbalplaatjes toevoegen aan je verzameling. Namelijk die van jezelf! In de app maak je gemakkelijk je eigen voetbalplaatje in het shirt van je favoriete club, met je eigen naam én met een rugnummer naar keuze. Je kunt jouw persoonlijke voetbalplaatjes met behulp van de app echt laten afdrukken en bij je thuis laten bezorgen. zodat je ook je eigen plaatje in je het verzamelalbum kunt plakken. Je krijgt wel 15 eigen plaatjes thuisgestuurd!

In de app kun je zoveel eigen plaatjes maken als je wilt om te delen, bijvoorbeeld via jouw favoriete social media. Probeer ook eens hoe je broer, zus, buurvrouw of je huisdier eruit ziet in het shirt van je favoriete club!

Let op: aan het drukken en bestellen van jouw persoonlijke voetbalplaatjes zijn kosten verbonden. Wil je meer informatie over het bestellen van je eigen voetbalplaatje? Ga dan naar de AH Voetbal website.

What's New

Dit jaar spaar je niet alleen voor plaatjes van de beste spelers uit de Eredivisie en voor de OranjeLeeuwinnen én het Nederlands Elftal maar kun je ook je eigen unieke voetbalplaatje maken. In de AH Voetbal App vind je bovendien ook leuke extra's. Zo maak je rond wedstrijden van het Nederlands elftal bijvoorbeeld kans om ballenjongen of meisje te worden!

Email: appie@aholdnl.helptu.nl

See more

See more