Play Learn Draw Numbers Letters Words, Educate Child, Learn English ABC

Advertisement

Latest Version

Version
Update
Mar 29, 2021
Category
Installs
1,000+

App APKs

Alfabeti Shqip - Shkruaj Meso GAME

Aplikacioni edukativ Alfabeti Shqip - Shkruaj Meso sjell mundësinë që fëmijët tuaj të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve, gjithashtu ky aplikacion ju mundeson qe femijet ne menyre kreative te mesojne edhe numrat.

Përmes aplikacionit fëmijët perpos mësimit te alfabetit edhe do te argëtohen në të njëjtën kohë.

Specifikat e aplikacionit:

- Mësimin e shkronjave dhe numrave me ilustrim
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën sakte atëherë merr 3 yjet maksimale.
- Mesimi i shkronjave te medhaja dhe te vogla
- Shkruaj fjale me shkronjat e mesuara.
Read more