qr

Alopost APK

Alopost

Version1.3 (5)
UpdatedJul 15, 2020 (3 months ago)
DeveloperXpertSystems Shpk
CategoryApps, Productivity
IDco.alopost.business
Installs100+

Alopost eshte themeluar ne vitin 2020 si nje sipermarrje e re dhe inovative ne fushen e sherbimeve postare nisur nga nevoja e tregut per nje sherbim bashkohor te cilin ne e ofrojme perms nje sistemi teknologjik tejet te zhvilluar dhe user friendly ne te njejten kohe. Pervec korrektesise dhe cilesise se sherbimit tashme te konsoliduar, Alopost sjell risi ne treg me pajisjet e transportit me bateri te cilat jane eco – friendly dhe environmentally – friendly, te cilat nuk ndotin ambjentin perreth. Stafi yne eshte i perbere nga te rinj te apasionuar dhe te motivuar, te cilet jane te gatshem te kontribuojne me njohurite e tyre ne ofrimin e nje sherbimi sa me te mire dhe te perditesuar me teknologjite me te reja. Klientet tane tashme mund te kryejne porosi me ane te aplikacionit tone te posacem Alopost ku dhe mund te shohin vendodhjen aktuale te porosise dhe historikun e porosive. Ky aplikacion eshte i pershtatur sipas tipeve te klienteve tane, nese jane biznes apo individe, duke ju pershtatur keshtu sa me mire nevojave specifike te seciles kategori. Qellimi yne eshte te ruajme te njejtin nivel te cilesise se sherbimit duke zgjeruar sherbimet tona dhe ne fushen e transportit si brenda dhe jashte vendit

What's New

- Barcode Fix

Email: info@alopost.al

See more