qr

Alrite - Beszédfelismerés. Magyarul. APK

Deep learning based speech recognition to minimize the need for typing

Version1.1.21 (2014)
UpdatedJun 11, 2020 (2 months ago)
Developerregapp
CategoryApps, Tools
IDcom.regens.alrite_mobile
Installs100+

A legújabb speech-to-text deep learning algoritmusokat alkalmazó Alrite a magyar nyelvű beszédet a nyelvtani szabályoknak megfelelően szövegesíti: a szövegben automatikusan elhelyezi a szükséges írásjeleket, illetve megfelelően kezeli a kis- és nagybetűket is. Az alkalmazás 90-95%-os pontossággal képes a beszédfelismerésre általános szókincsen.

HANG- ÉS VIDEÓFÁJLOK LE- ÉS FELIRATOZÁSA
Az Alrite a telefon mikrofonjának használatával lehetőséget biztosít közvetlen diktálásra vagy közeli hangforrás felvételére. A felvett, majd feltöltött hanganyagot az alkalmazás pillanatok alatt feldolgozza és leiratozza.
Továbbá, az alkalmazás segítségével a telefon mappáiban, illetve a felhasználónak az egyik legnépszerűbb online videómegosztó csatornáján található fájlok is feltölthetők, amelyet követően a rendszer elkészíti azok le- és feliratát.

LEJÁTSZÁS, SZERKESZTÉS ÉS EGYÉB FUNKCIÓK
A diktált vagy feltöltött hang- vagy videóanyagok a saját fájlok között mentésre kerülnek, így mind az alkalmazásból, mind a webes felületen az később is meghallgatható, lejátszható, illetve a le- és felirat is megtekinthető és szerkeszthető számos egyéb funkció mellett.

TOVÁBBI FUNKCIÓK
Az Alrite beszédfelismerő rendszer mobilalkalmazása a következő funkciókkal bír a már említettek mellett:
• Komplex keresési funkciók
• Megosztási lehetőségek
• Előfizetés
• Céges fiókok esetén korlátlan felhasználószám, jogosultságkezeléssel

A hang- és videóanyagok, illetve a le- és feliratok letöltésére az Alrite beszédfelismerő rendszer webes alkalmazásának keretein belül van lehetősége.

INGYENES PRÓBAVERZIÓ
Az alkalmazás kötelezettségek nélkül, ingyenesen kipróbálható egy gyors regisztrációt követően.


Email: alrite@regens.com

See more