Ju kerkojm falje per kete update te vonuar

اعلان

احدث اصدار

الإصدار
تحديث
٣٠‏/٠١‏/٢٠٢١
مطوّر البرامج
الفئة
Google Play ID
عمليات التثبيت
٥٠٬٠٠٠+

App APKs

تطبيق Takvimi - Drite e Zemres

“Dritë e Zemrës” aplikacion i ri per android…I krijuar nga Imerja Jusufi nga Gostivari student i Inxhinieris Informatike ne USHT.
Aplikacioni ne fjale eshte mjaft i thjeshte per tu perdorur dhe mjaft efikas dhe i nevojshem, permban te dhena te ndryshme nga feja Islame.
Ne te mund te gjeni:
-Takvimin ditore per Maqedonine, Kosoven, Shqiperin,Malin e Zi, Itali, Zvicer, Gjermani,Austrin.. si dhe ne te gjitha vendet ku gjenden Shqiptaret Musliman;
-Drejtimin e kibles.
-Duat e nevojshme dhe degjimin e tyre me ze si dhe shqiptimin e tyre.
-Hadithe nga Muhammedi a.s.
-Video live nga Meka.
-Marrja e abdestit.
-Lutje te ndryshme
-Mbulesa Islame
-Si dhe shume gjera tjera te perditshme te nevojshme..
قراءة المزيد