أقوال تقدم مجموعة كبيرة من الأقوال والعبارات في فئات مختلفة

اعلان

احدث اصدار

الإصدار
مطوّر البرامج
الفئة
Google Play ID
عمليات التثبيت
١٬٠٠٠+

تطبيق Thenie shqip

Të gjithë në ditët e sotme ngarkojnë foto / video në aplikacione sociale si Whatsapp, Facebook, Instagram & Tiktok ku u duhet një titull i këndshëm për të tërhequr vëmendjen nga shikuesit, kështu që ky aplikacion mund t'i ndihmojë ata të gjejnë lehtësisht shprehjen më të mirë për postimet në mediat sociale. Këto citate mund t'i përdorni edhe në librat tuaj, pikturën, murin, aplikacionin celular, faqen e internetit etj.

Thëniet mund të ruhen dhe ndahen si imazhe të bukura me sfond të personalizuar, plotësisht falas për t’u përdorur. Thëniet azhurnohen rregullisht, kështu që gjithmonë të keni me vete thëniet të reja.

Thëniet dhe shprehjet janë zgjedhur në më shumë se 11 kategori në mënyrë që të keni gjithmonë për të ndarë në përputhje me gjendjen tuaj shpirtërore.


Kategoritë kryesore janë:
• Fjalë të urta
• Gjëegjëza
• Thënie
• Thënie filozofike
• Thënie humoristike
• Thënie motivuese
• Thënie islame
• Thënie nga njerëz të famshëm
• Thënie për dashurine
• Thënie të menqura
• Urime
قراءة المزيد