Avtolog icon

Avtolog

1.0.3 · Oct 29, 2020

Download Avtolog APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version1.0.3 (5)
UpdatedOct 29, 2020
DeveloperAMZS
IDsi.amzs.avtolog
Installs500+
CategoryApps, Auto & Vehicles

Avtolog app

A collection of information on used vehicles in one place.

Zbirnik informacij o rabljenih vozilih na enem mestu zagotavlja transparentnost, osveščenost ter večjo varnost rabljenih vozil. Za nakup brez dvoma, ali lažjo prodajo vozila je s preprostim vnosom identifikacijske številke vozila (VIN) na voljo vsa možna zgodovina vozila. Pregleden prikaz s pomočjo vizualizacije razkriva stanje slovenskega voznega parka tudi manj strokovno podkovanim uporabnikom.

Uporabnik lahko preverja informacije o prevoženih kolometrih v odvisnosti od časa, tehnični (ne)izpravnosti vozila ob vsakem zabeleženem tehničnem pregledu, meritve izpustov ter splošne podatke o vozilu (vgrajeni deli, barva, moč motorja ipd.), ki so bili zbrani na podlagi zapisnikov tehničnih pregledov v Republiki Sloveniji.

Avtolog je torej nepogrešljiva aplikacija, ko se odločate za nakup rabljenega vozila, ali pa želite zgolj preveriti zgodovino svojega vozila. Gre za aplikacijo, ki razkriva najpogostejše prevare na trgu rabljenih vozil, kamor sodijo prevrteni kilometri, vgradnja nehomologiranih delov, zavajanje o uporabi in lastništvu ter podobno.

Da ne boste kupovali ali vozili mačka v žaklju, preverite stanje in zgodovino vozila – preprosto, zanesljivo, pregledno.

Email: info@avtolog.si

Read more

You May Also Like