qr

Bakonyerdő Betyárvilág Túra APK

Player informs about area attractions and pastor's past.

Version1.1 (2)
UpdatedJun 17, 2019 (1 year ago)
DeveloperRobert Komlodi Printosh Advertising
CategoryApps, Lifestyle
IDhu.printosh.betyarvilagtura
Installs1,000+

A Bakonyerdő Zrt. első túra navigációs applikációja, amely segíti és játékosan tájékoztatja a túrázót a környék nevezetességeiről és betyáros múltjáról. A Betyárvilág-túra navigációs app legfontosabb célja a közösség teremtés mellett, a túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára. A célirányosan megteremtett látványvilág mellett fontos megemlíteni, a túra során elérhető hangos előadásokat, amelyek narrációs szerepet is ellátnak. Az izgalmas történetek meghallgatását vagy elolvasását követően a túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk. A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.

Rajzfilmszerű

A túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára.

Hangos előadás

A betyár helyszínek történetének hangos előadása, amelyek narrációs szerepet is ellátnak.

Útvonalkövetés

A túrához fejlesztett egyedi útvonalkövetés betyáros kvízkérdésekkel. A túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk.

Offline működés

A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.


Email: info@bakonyerdo.hu

See more
See more