qr

Beeld Zorg App APK

Image Care App

Version5.0.17 (50017)
UpdatedMay 17, 2020 (4 months ago)
DeveloperBoomerweb
CategoryApps, Medical
IDnl.boomerweb.bza
Installs500+

De Beeld Zorg App wordt al jaren door diverse zorginstellingen in Nederland gebruikt voor zorg op afstand. De Beeld Zorg App is zeer eenvoudig in gebruik, is bruikbaar op alle devices (ook cross platform) en valt op door zijn opvallend hoge kwaliteit. De app is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Dat zie je terug in de heldere lay out, de eenvoudige wijze waarop cliënten, mantelzorgers en familieleden kunnen aansluiten en in de specifieke functionaliteiten voor de zorg die in de applicatie zijn verwerkt. Naast 1 op 1 gesprekken kun je in de Beeld Zorg App bijvoorbeeld gesprekken met meerdere mensen tegelijk voeren. Registratie en declaratie van gesprekken is geautomatiseerd.

Door wie wordt de Beeld Zorg App gebruikt?
De Beeld Zorg App is inzetbaar voor alle zorgaanbieders waar sprake is van begeleiding op afstand. Zo wordt de Beeld Zorg App gebruikt in de vvt, ggz, jeugdzorg en gehandicaptenzorg en door (huis)artsen, apotheken en ziekenhuizen.

Met de Beeld Zorg App kun je zorg op afstand leveren en daarmee slimmer en efficiënter een antwoord bieden op zorgvragen. Voor veel begeleiding en zorgtaken – zoals hulp bij medicijninname, controles of een check hoe het met iemand gaat – biedt de Beeld Zorg App uitkomst. Je bespaart reistijd en -kosten en cliënten ervaren het gebruik van de Beeld Zorg App als zeer positief. De Beeld Zorg App werkt op telefoons, tablets, laptops en desktops. Alle veilige browsers worden ondersteund.

Wat levert de Beeld Zorg App op?
• Een veilig antwoord op de ontwikkelingen in de zorg. Je anticipeert op de toekomst.
• Efficiëntie en tijdswinst. Slimmere inzet van zorgmomenten.
• Kostenbesparing. Door efficiëntie en reiskostenbesparing.
• Beter zicht op de cliënt. Dankzij meerdere zorgmomenten i.p.v. één fysiek moment.
• Respect voor privacy cliënt. Minder inbreuk op de persoonlijke omgeving.
• Stimulering zelfredzaamheid. Door bemoediging en ondersteuning op afstand.
• Veiligheid. Minder incidenten, door de mogelijkheid van direct beeldcontact.
• Een zeer gebruiksvriendelijke app. Zelfs voor cliënten zonder digitale ervaring.
• Beveiligde verbinding. Gegevens zijn in de Beeld Zorg App volledig veilig.
• Multicall-functie. Jouw cliënt belt naar een groep collega’s, degene die beschikbaar is neemt op. Familieleden en collega’s worden eenvoudig aan een gesprek toegevoegd.
• Slimme registratie en declaratie. Via een gekoppeld beheerportaal kun je het gebruik gemakkelijk monitoren en declareren.

Boomerweb
De Beeld Zorg App is samen met zorgprofessionals ontwikkeld door Boomerweb, digitale zorg specialist met hart voor de zorg. Al ruim 10 jaar werkt Boomerweb vol passie aan de beste digitale oplossingen voor de hele zorgsector. 

What's New

De Beeld Zorg App is volledig vernieuwd en is nu nog eenvoudiger in gebruik en nog intuïtiever. De app is goed toepasbaar voor digistarters.

Email: support@boomerweb.nl

See more

See more