BGINFO icon

BGINFO

0 · Sep 06, 2020

Download BGINFO APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

UpdatedSep 06, 2020
DeveloperBginfo.co.uk
IDcom.bginfo.bginfo
Installs10+
CategoryApps, Communication

BGINFO app

Bulgarian social network for information sharing in Great Britain.

Πpилoжeниeтo oфициaлнo ще cтapтиpa Аndrоіd вepcия, ĸoятo вĸлючвa няĸoлĸo eĸcĸлyзивни xapaĸтepиcтиĸи. Moжeтe дa yтoчнитe ĸaĸви видoвe извecтия иcĸaтe дa пoлyчaвaтe. Имa лeceн "Rеturn tо brоаdсаѕt" бyтoн, тaĸa чe aĸo зaтвopитe и пocлe oтвopитe oтнoвo пpилoжeниeтo, дa мoжeтe дa ce пoтoпитe oбpaтнo в обявите за работа, ĸoито cтe глeдaли.

Получаваш актуална информация

Следиш новините публикувани в сайта Bginfo.co.uk.
Получаваш информация за всичко свързано с Българската общност на острова.
Ориентираш се бързо, благодарение на графичното представяне на разработеното приложение.
Можеш да разгледаш всички оферти и съобщения публикувани в сайта (обяви за работа и квартири)

В BgInfo.co.uk ще намерите най-добрите предложения за намиране на работа и заетост: свободна практика, работа от дома, за да печелите пари онлайн, работа като детегледачка или бавачка, без опит, с / без проучвания, работа в строителството, обществена заетост, временна работа.

Има много приложения за наемане на работа, но не всички са 100% сигурни и / или имат оферти за работа във Великобритания. Бързото намиране на работа е лесно с BgInfo.co.uk ! Как върви търсенето? Все още сте без работа? Ние ви помагаме да излезете от безработицата и да започнете да работите!

Когато потребителите търсят работа, те коментират:
- Има ли приложения за намиране на работа в моя район, близо до мен? Мога ли да получа работа с мобилни приложения? Какво е най-доброто приложение за обяви за работа и класифицирани обяви?
- Какви са най-добрите приложения за търсене на стажове без опит? Възможно ли е бързо да се намерят работни места във вашия град? Кога мога да започна да работя като бавачка? Възможно ли е онлайн наемането?
- Какво е най-доброто мобилно приложение за работа и работа за моето ниво на обучение? Дали е 100% безопасно и ще ми помогне да търся свободни работни места? Мога ли да работя, когато искам?
- Ще успея ли да намеря работа в строителството ?
- Имали Български работодатели на острова?

BgInfo.co.uk е не само информативен сайт за Българите на острова, той е и социална медия със социална платформа за споделяне на информация. Всеки потребител на сайта, който използва приложението може много бързо и лесно да публикува обява за работа.

характеристики:
- Анализ на най-добрите приложения за наемане с предложения за работа и позиции. Приложения за намиране на идеалната работа.
- Тест, който да ви води професионално. Завършихте ли обучението си и не знаете какво да работите? Безработен ли си?
- 100% безплатно приложение. Нашите препоръчителни услуги на приложения за заетост винаги ще бъдат свободни и много бързи, така че търсенето на работа не представлява проблем.
- Всички градове във Великобритания ще бъдат по лесно достъпни за вас. Няма повече безработица!
- Това е Българската социална мрежа във Великобритания.
- Намери приятели или просто сподели полезна информация.

Очаквайте още много .....
Read more

You May Also Like