Bilbasen – køb brugte biler icon

Bilbasen – køb brugte biler

8.4.5 · Jul 04, 2021

Download Bilbasen – køb brugte biler APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version8.4.5 (168)
UpdatedJul 04, 2021
DeveloperSchibsted Denmark ApS
IDdk.releaze.android.bilbasen
Installs100,000+
CategoryApps, Shopping

Bilbasen – køb brugte biler app

Bilbasen - Denmark's largest car market makes it easy to find your dream car

Med Bilbasen på din smartphone har du Danmarks absolut største bilmarked lige ved hånden. Så uanset om du bare vil lade dig inspirere, eller du leder efter en ny bil, kan du nemt søge blandt de ca. 50.0000 brugte og nye biler fra private, såvel som forhandlere. Enten via den hurtige søgning med de vigtigste detaljer eller via markedets mest komplette bilsøgning med mere end 40 søgekriterier.

Du kan nemt tilføje interessante biler til din personlige favoritliste og se hvor langt og hvilken rute du skal køre for at få en prøvetur.

Favoritlisten er altid synkroniseret med websitet, når du er logget ind, så du let kan vise og diskutere potentielle emner med venner eller familie. Du kan selvfølgelig også dele interessante biler med dem via den indbyggede delefunktion, hvis de ikke lige er i nærheden.

Går du og venter på drømmebilen kan du også gemme søgninger, så du hurtigt kan se hvor mange der har din næste drømmebil til salg og til hvilken pris.

Vi vil meget gerne have feedback, så vi kan forbedre app’en. Har du idéer, forslag eller ris/ros, så skriv til os via den indbyggede funktion i app’en, eller send os en mail på info@bilbasen.dk.

Rigtig god fornøjelse.

Email: info@bilbasen.dk

Read more

You May Also Like