qr

Bilsport och Mc APK

Use the app and you can get 10% off your motor insurance for your motorcycle.

Version1.0.24 (24)
UpdatedAug 03, 2016 (4 years ago)
DeveloperModerna Försäkringar
CategoryApps, Finance
IDse.finatech.bilsport
Installs500+

När du kör med din motorcykel startar du appen och med hjälp av GPS-teknologi och gyro-information analyseras och mäts din hastighet, inbromsningar, accelerationer, svängningar (G-kraft) och körsträcka. Efter varje resa får du feedback baserat på ditt körbeteende och genom en samlad bedömning över tid översätts detta till en rabatt nästföljande försäkringsperiod på din trafikförsäkring. Ett lugnt och säkert körbeteende kan ge dig 10% rabatt.

Ladda ner appen och registrera ditt personnummer så börjar dina körningar att räknas för att du ska kunna få upp till 10% rabatt på din trafikförsäkring. Du måste köra minst 100 mil för att kunna få rabatten. Har du redan en försäkring på din motorcykel i Bilsport & Mc kommer vi att automatiskt registrera eventuell rabatt på nästföljande försäkringsperiod. Har du en försäkring i ett annat bolag måste du kontakta oss om du vill byta till Bilsport & Mc och då få rabatten under nästföljande försäkringsperiod. Vill du bara använda appen och inte teckna en försäkring går det också bra.

NOTERA: Kontinuerligt användande av GPS i bakgrunden kan förkorta batteritiden. Vi rekommenderar att appen är kopplad till ett 12V-uttag när du använder den för att registrera en längre körning.


Email: online@modernaforsakringar.se

See more
See more

See more