qr

BITS de mates, QUANTITATS APK

Tenim tots els bits d'informació

Version1.0.0 (1000007)
UpdatedSep 19, 2012 (8 years ago)
DeveloperEducamigos & Smartbrain
CategoryApps, Education
IDair.bitscatmatCant
Installs100+

Aquí tens l'app amb la primera part del programa d'estimulació primerenca amb bits de matemàtiques de Educamigos, que conté les sessions que presenten els bits de quantitats.

Aquesta app es completa amb la que t'ofereix la segona part del programa, que conté les sessions que presenten els bits de xifres i que també pots adquirir al Google Play. A més, al Google Play trobaràs els nostres programes de bits de l'entorn i de bits de lectura, tots disponibles en espanyol, en català i en anglès. Per a més informació: www.todoslosbits.com

Els bits de matemàtiques de Educamigos estan desenvolupats conforme les recomanacions del mètode Doman, que està àmpliament reconegut pels especialistes com un dels mètodes d'estimulació primerenca més eficaços. Es basa en que està científicament demostrat que els nens, des de les edats més primerenques, tenen una enorme capacitat d'assimilar informació, per la qual cosa resulta aconsellable aprofitar els primers anys perquè puguin desenvolupar el major nombre de xarxes neuronals mitjançant activitats d'estimulació primerenca que , posteriorment, facilitaran un major rendiment en les etapes d'escolarització i aprenentatge.

Aquest app amb les sessions de bits de quantitats de Educamigos conté 520 sessions d'estimulació, que faciliten que els nens reconeguin, d'una manera lineal i ordenada, les quantitats del 0 al 100 i les operacions aritmètiques que es poden realitzar entre elles: sumes, restes, multiplicacions i divisions.

Les quantitats es presenten mitjançant punts vermells sobre fons blanc, perquè el nen sigui capaç de distingir-les sense esforç, i se succeeixen automàticament durant tot just un segon. Simultàniament s'escolta una locució que diu la quantitat que apareix a la pantalla.

El programa pot ser utilitzat amb dos usuaris diferents, i guarda de forma separada la informació de les sessions de bits realitzades per cada un. També inclou una programació automàtica de les sessions per facilitar la seva execució de la primera a l'última conforme les recomanacions del mètode.

I a més també inclou una eina de personalització que permet ajustar la presentació dels bits a qualsevol preferència, amb les següents opcions:

- Canviar el color dels punts: vermell, negre, verd o blau
- Canviar el temps d'exposició dels bits: el nombre de segons que vulguis
- Canviar la forma de presentar els punts: aleatòriament o de forma ordenada
- Executar qualsevol de les sessions disponibles, en qualsevol moment


Email: info@educamigos.com

See more
See more