Body SDS - single and effective exercises to achieve a better version of yourself.

Latest Version (APK)

Information

Packagedk.bodysds
Version3.0.2 (302)
Updated2017-03-29
Size39 MB
Installs 1,000
CategoryHealth & Fitness

Tags

Free download Body SDS træning og sundhed 3.0.2 apk app latest version for android

Description

Body SDS ~ Body Self Development's System - Her får du bland andet adgang til vores forskellige trænings former, du kan finde mere information om vores uddannelse, udrensning og andre af vores forretnings områder.

Vil du være stærkere, mindre stresset, udholdende og fuld af energi - så kan denne app nemt og lige til give dig en masse gode redskaber som let kan implementeres i en travl hverdag. Flere af øvelserne kan bruges som supplement til vores behandlinger for at opnår hurtigere og bedre resultater.

Du kan med en mindre indsats og denne app på kort tid opnå en bedre udgave af dig selv med kun få og effektive øvelser udarbejdet af Body SDS. Step by step kan du nu følge vores trænings former inkl. foam roller øvelser eller vores program der afhjælper stress og muligheden for kunne håndtere mere i din hverdag.

Vores kendte træningsformer, Cufei og Pafei helstøber dig med en kombination af kredsløbs- koordinations- og ledtræning. Træningen som er specialdesignet til det moderne menneske, smidiggør og styrker dine led, sener og muskler og øger din kondition. Lær at flytte kroppens begrænsninger og få vedligeholdt en god og stærk fysik. Den kraftige effekt vil ikke kun kunne ses på dit udseende, men skabe et sundt indre miljø.

Vores APP kræver internet adgang og af hensyn til pirat kopiering kan vores film ikke downloades. Vores lange film er ikke inddelt i kapitler.

Body Self Development's System har siden 1950 været et af Danmarks mest effektive trænings- og behandlingssystemer. Med vores træning, behandling og udrensningskurser når vi ind til problemerne og reducerer ikke kun symptomerne.

Ønsker du mere information omkring vores træning eller andet er det muligt at læse yderligere på body-sds.dk eller ved at ringe til vores kontor på +45 3332 3090.

God fornøjelse med træningen...

What's New

- Forbedringer og fejlrettelser
- Ny “Quick play” funktion for nemmere at kunne se sidste afspilning
- Når fuld længde video købes, gives der automatisk gratis adgang til alle de korte inddelte versioner.

Latest Version

Body SDS træning og sundhed 3.0.2

Updated: 2017-03-29 (3 years ago)


qr-code
3.0.2 (302) 2017-07-27
2.0.0 (200) 2016-02-01
1.0.3 (103) 2015-08-25