qr

bol.com het grote speelgoedboek APK

Find out even more about your favorite toys

Version1.0.1 (5)
UpdatedOct 01, 2020 (2 months ago)
Developerbol.com bv
CategoryGames, Action & Adventure
IDcom.bol.speelgoedboek
Installs5,000+

Welkom in de Grote Speelgoedboek app van bol.com; speciaal voor kinderen! Met de app ontdek je nog veel meer over je favoriete speelgoed. Er valt voor alle leeftijden iets te beleven!
Deze app hoort bij Het Grote Speelgoedboek. Heb je nog geen speelgoedboek en wil je toch de app gebruiken? Ga dan naar bol.com/speelgoedboek voor de digitale versie.

Plaatjes scannen en ontdekken maar!
De Grote Speelgoedboek app bevat plaatjes, filmpjes en weetjes van alle artikelen in Het Grote Speelgoedboek van bol.com. Ontdek alles van jouw favoriete speelgoed door het plaatje in het boek te scannen met de camerafunctie in de app.
Met deze app kun je helemaal zelf aan de slag. Speelgoed kun je niet via deze app bestellen. Dat kan alleen met de bol.com app.

Open de wereld van fun en inspiratie
Voor alle artikelen uit het boek vind je speciale werelden in de app die nóg meer inspiratie bieden. Test je kennis en speel een quiz.

Het magische 8D-luisterverhaal
Geluid heeft nog nooit zo dichtbij en bijzonder geklonken! Scan met de Grote Speelgoedboek app de iconen op de speciale pagina in het boek, pak je koptelefoon en beleef een fantastisch verhaal. Er zijn 10 hoofdstukken te beluisteren in 8D. Dat betekent dat het net lijkt alsof het geluid overal vandaan komt. Magisch!

Berichten van Sinterklaas
In de app verschijnen van tijd tot tijd leuke videoberichten van Sinterklaas. Je kunt hier ook een notificatie van ontvangen als je daar toestemming voor geeft.

Ontvang de cadeauvoorkeuren van je kind
Help Sinterklaas een handje en krijg inzicht in wat je kind het allerleukst vindt. Wanneer je in de app inlogt met je bol.com account en toestemming geeft, sturen we je maximaal 3x een mail. Hierin staan de 3 artikelen waar je kind zijn ogen niet vanaf kan houden in de Grote Speelgoedboek app. Handig toch?

Zo werkt het
1. Download de Grote Speelgoedboek app
2. Scan met de scanner in de app een plaatje in het boek
3. Ontdek alles over dit speelgoed (meer afbeeldingen, video’s, quiz, wist-je-dat, etc.)
4. Ga telkens terug naar het speelgoedboek om een nieuw plaatje te scannen

Als je de Grote Speelgoedboek app download ga je akkoord met de voorwaarden. Op de app is het privacy- en cookiebeleid van bol.com van toepassing. Het gebruik van de Grote Speelgoedboek app is gratis.

Meer informatie? Ga naar bol.com/speelgoedboekapp

What's New

Met deze update wordt alles ontdekken over je favoriete speelgoed nog leuker: we hebben namelijk hard gewerkt om de Grote Speelgoedboek app weer iets mooier, beter en sneller te maken.

Pak dus snel het Grote Speelgoedboek erbij!

Email: speelgoedboek@bol.com

See more