qr

Bol.com Kobo - eBooks en luisterboeken APK

With the bol.com and Kobo app you can read and listen to books anytime, anywhere

Version8.22.29282 (29282)
UpdatedNov 18, 2020 (2 weeks ago)
Developerbol.com bv
CategoryApps, Books & Reference
IDcom.kobobooks.android.bol
Installs500,000+

Aha! Jouw blik is op deze tekst beland! Dan wil jij vast meer weten over ebooks, luisterboeken, bol.com en Kobo. Gelukkig, want we hebben nog van alles te vertellen dat we niet in die voorgekauwde vakjes kwijt konden.

Bol.com & Kobo
De samenwerking is opgezet om jou optimaal van je ebooks & luisterboeken te laten genieten. Het is daarmee misschien niet de app die eindelijk gaat zorgen voor wereldvrede, maar wel de app die heel wat leesvreugde brengt.

Inloggen met bol.com account
Nog nooit kon je zoveel doen met je bol.com account. 1x inloggen en voilà: al je bol.com ebooks en luisterboeken staan erin. Magie? Nee. Handig? Uiteraard. Revolutionair? Mmm… nee.

Luisterboeken luisteren wanneer je maar wil
Geen zin om te lezen met je ogen? Dan kun je nu ook lezen met je oren! Of je nou aan het autorijden bent, aan het sporten of in een andere situatie zit waar een boek erbij pakken onacceptabel is: met de intuïtieve speler in de app kun je heerlijk ontspannen luisteren naar boeken.

Ebooks lezen zoals jij wilt
Zaken als lettergrootte, nachtmodus en lettertype kun je helemaal naar eigen voorkeur instellen. Zeg dus maar dag tegen dat boek met die veel te kleine priegellettertjes en hallo tegen je nieuwe favoriete boek in koeienletters.

Onbeperkt lezen en luisteren
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je via bol.com aanmelden voor Kobo Plus. En dan … je gelooft je ogen en oren niet. Zoveel boeken die je kunt lenen! De eerste 30 dagen zijn gratis en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Ja, je kunt lezen tot je scheel ziet (of doffe oren hebt).

Ebooks of luisterboeken kopen
Is een verhaal je zo dierbaar dat je het altijd in je leven wil hebben? Snappen we. Daarom kun je ook ebooks en luisterboeken kopen. Dan kun je ook simpel ebooks of luisterboeken per stuk kopen. Zowel bij bol.com als via de app betaal je veilig via iDeal of creditcard, of ga naar bol.com als je achteraf of met Bancontact wilt betalen.
Lees je ook op een Kobo E-reader?

Van app naar e-reader. En terug naar de app. En toch maar weer naar de e-reader. Kan allemaal, want je wisselt naadloos tussen app en e-reader dankzij automatische synchronisatie. Al je bladwijzers, aantekeningen en markeringen worden gesynchroniseerd. Zo hoef jij je nooit af te vragen waar je was gebleven.

Waarom spellen jullie het als ebook?
Fout en stout. Weten we. Maar tijdens onderzoek merkten we dat teksten waarin vaak “e-book” staat moeilijk leesbaar werden. Dus kozen we voor ebook. En leesbaarheid. Maar dat betekent niet dat we geloven in een losbandig spellingsleven.

Ben je na dit alles nog niet helemaal uitgelezen? Installeer dan gewoon de app en lees daar op je gemak verder, of stuur een mailtje met eventuele vragen of stuur een mailtje met vragen of mijmeringen over onze app die je zomaar binnenvallen naar ebook-app-feedback@bol.com. Daar reageren wij dan op zodat jij weer iets hebt om te lezen.

What's New

In deze update hebben we een aantal technische problemen opgelost:
• Enkele vervelende crashes zijn verholpen om de stabiliteit van de app te verbeteren
• Technische wijzigingen om te voldoen aan de nieuwste vereisten van Android
Fijn dat je de bol.com Kobo app gebruikt

Email: ebook-app-feedback@bol.com

See more
See more