qr

Bores APK

Bore

Version2.8.0 (378)
UpdatedJan 07, 2021 (2 weeks ago)
DeveloperLeeroy Group AB
CategoryApps, Food & Drink
IDse.leeroygroup.bores
Installs5,000+

IN GODA BURGARE WE TRUST
Bores Gatukök är ett nytt franchise-koncept som ska återta Sveriges gatukökskultur. Vi vill att Sveriges befolkning ska kunna se fram emot att besöka sitt lokala gatukök och gå där ifrån mätta och nöjda. #weapprovethismessage

Den ena av två bröder, CG, hade länge funderat på vart den svenska gatukökscenen tagit vägen. Från cool mötesplats, raggare och god mat till det sorgliga det är idag. Omodernt och opassionerat. Efter att ha sett det gatukök han själv växte upp med förvandlas till thaimat fick det vara nog. Han pratade med sin bror, C-H, om att släppa allt och #reclaimathegatukök.

Inom kort hade The True Bröderna Brothers AB grundats.

IN GODA POMMES WE TRUST
Utvecklingen av konceptet Bores Gatukök har varit lång, tuff och noggrann. Namnet kommer från grundarnas farfar, en fantastisk man som dem vill hylla. Konceptet är för alla och grundar sig i ett tydligt modernt bildspråk med en enkel meny. Därför var det viktigt för oss med både glutenfria, veganska och vegetariska alternativ utöver våra magiska burgare och korvar, som sagt, för alla!

Lika viktigt är det för oss att lyfta gatuköken till den nivån de borde vara på vilket innebär att alla Bores är kontantfria och du kan naturligtvis beställa via vår hemsida eller app.

Med en seriös men inte allvarlig attityd ska vi åter ska få Sveriges befolkning att med glädje besöka Bores Gatukök och få en prisvärd upplevelse!

What's New

Vi gör kontinuerligt förbättringar i appen, med mindre buggfixar och stabilitetsförbättringar.

Email: app@leeroy.se

See more
See more

See more