Ga naar een BP tankstation, betaal met de BPme app en spaar direct FreeBees.

Download de BPme app, de makkelijkste manier om te betalen bij pompstations. Op deelnemende BP tankstations in Nederland betaal je nu gemakkelijk via de app, gewoon vanuit je auto. Hier zijn alle voordelen op een rij:

Mobiel betalen: Installeer de app op je mobiel en voer je betaalgegevens in. BPme ondersteunt iDEAL, MasterCard, Visa, American Express en de BP Tankpas.

Tankstation zoeken: Op zoek naar een benzinestation? Met de BPme app vind je in no time het dichtstbijzijnde tankstation.

Makkelijk tanken: Ga naar een benzinepomp in de buurt, selecteer je pompnummer, bevestig je betaling en voor hoeveel je wilt tanken. Nadat de pomp voor je is gereserveerd, kun je uitstappen en gaan tanken. Je kunt daarna meteen wegrijden.

Ook handig: Na het tanken vind je direct een transactieoverzicht in de app en de btw-bon wordt gemaild. Al je vorige transacties en je FreeBees-saldo zijn terug te vinden in de app.

Nog niet bekend met FreeBees? FreeBees is ons spaarprogramma waarmee je bij elke tankbeurt bij BP spaart voor leuke uitjes en mooie cadeaus. Ook hebben we regelmatig extra aantrekkelijke aanbiedingen.

Kortom, met de BPme app bespaar je een hoop tijd en wordt rijden nog makkelijker en leuker!

Download nu de BPme app.
Tags: Free download BPme: Tank en betaal met de app op BP tankstations 1.62.1 apk app latest version for android

What's New

Er is een bug gerepareerd die het mogelijk maakt om zonder cookie problemen alle credit cards, uitgegeven door Mastercard, Visa en AMEX, toe te voegen als methode van betaling. iDEAL is natuurlijk ook altijd beschikbaar. Daarnaast bevat deze nieuwe app versie enkele grafische verbeteringen.
... Read more

Latest Version

Packagecom.bp.mobile.bpme.nl
Version1.62.1 (201)
Updated2019-12-04 (6 days ago)
Installs 1,000+
qr-code
See more »