CariKlinik.com icon

CariKlinik.com

1.0 · Feb 07, 2021

Download CariKlinik.com APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version1.0 (2)
UpdatedFeb 07, 2021
DeveloperLocum Net Asia
IDcom.cariklinik.apps
Installs10+
CategoryApps, Medical

CariKlinik.com app

FIND CLINICS to improve access to information on Malaysian health institutions

Dengan adanya cariklinik.com ini, kami dapat meningkatkan akses informasi rakyat terhadap institusi kesihatan di Malaysia. Hasilnya, platform ini akan dapat membantu orang awam membuat keputusan berkaitan servis kesihatan dalam masa yang singkat dan tepat.

Ketepatan dan ketangkasan itu bukanlah hanya dapat menjimatkan masa dan wang, tetapi yang lebih penting dapat mengurangkan kesakitan fizikal dan mental yang selama ini terpaksa ditanggung oleh keseluruh pelanggan industri kesihatan.

Di samping itu juga, kami maklum akan ekosistem kesihatan ini mempunyai pelbagai pemain industri dari segi temujanji, giliran dan sistem konsultasi.

Oleh yang demikian, cariklinik.com akan menggalas misi utk menintergrasi pelbagai sistem di Malaysia agar kami menjadi pintu masuk kepada industri ini. Kemungkinan, tiada lagi keperluan untuk anda melawat setiap laman sesawang institusi-institusi kesihatan atau secara fizikal pergi dari suatu institusi ke institusi lain hanya sekadar ingin memilih servis yang sesuai untuk anda.

Industri kesihatan juga dipenuhi dengan pelbagai maklumat yang mungkin asing bagi kita rakyat negara ini seperti perkataan gynaecology, orthopaedic dan paediatric. Kita bukan berbicara tentang tahap pembalajaran rakyat kita, tetapi kita sedang berbicara tentang nyawa insan di negara ini. Mungkin kita hanya pandang enteng erti nyawa pekerja buruh dan peluh si petani, tetapi mereka ini mungkin ibu atau bapa kepada bakal perdana menteri kita akan datang.

Oleh yang demikian, kami di cariklinik.com cuba sedaya upaya menterjemah penggunaan kata-kata asing ini kepada bahasa ibunda kita semua. Agar dengan ini, kita dapat memberikan akses kepada semua, tidak mengira bangsa, agama atau warna kulit.

Email: management.locumnet@gmail.com

Read more

You May Also Like