Chemistry Cards app contains safety information on hazardous substances.

Latest Version (APK)

Information

Packagenl.wise.automatisering.chemiekaarten
Version1.5.0 (10500)
Updated2017-12-19
Size51 MB
Installs 1,000
CategoryBooks & Reference

Tags

Free download Chemiekaarten 1.5.0 apk app latest version for android

Description

De Chemiekaarten app bevat veiligheidsinformatie over gevaarlijke stoffen en is bedoeld voor professionele hulpdiensten.
Vraag het aanspreekpunt binnen uw veiligheidsregio om de code of laat deze contact opnemen met C. Bouman (c.bouman@sdu.nl) om een code aan te vragen.

Met de Chemiekaarten app voor hulpdiensten kunt u alle essentiële informatie, nodig om veilig om te gaan met gevaarlijk stoffen, vinden. U kunt direct zoeken op Gevi-/UN-nummer of op stofnaam in Nederlands, Engels, Duits en Frans. U ziet dan meteen de belangrijkste gevaren, adviezen en waar u meer informatie kunt opvragen. Hierdoor kunt u sneller handelen.

Deze hulpdiensten versie is voorzien van alle informatie uit de bekende Chemiekaarten producten aangevuld met de informatie uit de Dangerous Goods Emergency Action Code. Hierdoor kunt u alle vervoersstoffen direct vinden.

De Chemiekaarten app is een noodzakelijke tool voor alle hulpverleners die in aanraking kunnen komen met gevaarlijke stoffen.

What's New

Nieuwe informatie in editie 2018

- 30 nieuwe kaarten, 70 kaarten totaal gereviseerd en 101 kaarten met een individuele update
- 122 nieuwe interventiewaarden
- De beoordeling van de chronische milieutoxiciteit voor het watercompartiment
- De rubriek CLP-etiket is verder ingevuld
- In de rubriek Fysische Eigenschappen wordt van de wateroplosbaarheid naast de nummerieke waarde nu ook een kwalitatieve waarde op de kaart vermeld, variërend van ‘volledig’ tot ‘niet’

Latest Version

Chemiekaarten 1.5.0

Updated: 2017-12-19 (2 years ago)


qr-code
1.5.0 (10500) 2018-01-10