qr

CNA | City News Albania APK

Denoncime , investigime, analiza dhe opinione, lajme sporti dhe bota e show .

Version1.2 (10200)
UpdatedMay 08, 2020 (5 months ago)
DeveloperCodeIT sh.p.k
CategoryApps, News & Magazines
IDal.codeit.cna
Installs1,000+

Agjensia e lajmeve CNA (City News Albania)
INFORMOHU TANI!
Më shpejt se kudo
Më saktë se kudo
Me shumë se kudo
Denoncime ekskluzive, investigime, analiza dhe opinione, sporti dhe bota e show nga një staf gazetarësh profesionistë.
CNA.al PA CENSURE!

What's New

Performance improvement

Email: citynews.al@gmail.com

See more
See more