qr

DaiBau APK

DaiBau profesionalna aplikacija, za gradbene izvajalce, obrtnike in projektante.

Version0.1.18 (0)
UpdatedOct 12, 2017 (3 years ago)
DeveloperJure Škorc
CategoryApps, Business
IDnet.mojmojster
Installs100+

Dnevno nove stranke in projekti
Bodite o NOVIH projektih in potencialnih strankah za izbrane kategorije del obveščeni TAKOJ, brez zamude. Aplikacija stalno preverja bazo projektov in vas o novih takoj obvesti.

Enostavno pokličite potencialne stranke
Z aplikacijo tudi z enim klikom pokličete stranko, se dogovorite za ogled, si naredite zabeležko ali pošljete ponudbo.

Objavite svoje reference, saj so brezplačna reklama
Z aplikacijo lahko slikate referenco ali jo izberete iz galerije. Z enim klikom referenco objavite na svoji spletni strani. Reference so tako vedno dostopne na vašem telefonu in na spletu, kjer so vam brezplačna reklama.

Kaj je DaiBau - MojMojster.net
MojMojster.net je specializirana platforma za objavo gradbenih in prenovitvenih del, razpise, iskanje izvajalcev, pridobivanje ponudb ter vodenje projektov. Pohvalimo se lahko z največ dnevno objavljenimi projektii in največjo bazo gradbenih in projektantskih podjetij v Sloveniji s katerimi sodelujemo.

Kako namestiti
Aplikacijo snamete iz Google Play. Če ste že registrirani pri MojMojster, vpišete uporabniško ime in geslo. V primeru, da ste geslo pozabili, vam na vaš mail pošljemo povezavo za ponastavitev gesla. Če pa še niste registrirani, vas bo aplikacija preusmerila na brezplačno registracijo na www.MojMojster.net

What's New

Popravljeni hrošči pri prikazovanju informacij znotraj povpraševanj.

Email: podpora@mojmojster.net

See more
See more