GazetaExpress është portali nr.1 në Ballkan.


Werbung

Aktuelle Version

Version
Aktualisieren
12.09.2016
Entwickler
Google Play ID
Installationen
100+

App APKs

Gazeta Express APP

GazetaExpress është portali nr.1 në Ballkan.

Lexoni lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Bota në kohë reale të sjellura nga gazetarët tanë në terren.

GazetaExpress ju sjell lajmet e fundit nga politika, sporti, bota e VIP-ave, shëndetësia etj.
Weitere Informationen