qr

Denksport NL APK + OBB

Play the puzzles mind games on your tablet!

Version2.19 (20000019)
UpdatedJun 03, 2019 (1 year ago)
DeveloperKeesing Media Group
CategoryGames, Word
IDcom.keesing.android.puzzleplayer.app.nl
Installs50,000+

Speel de puzzels van Denksport op je tablet!

Woordzoekers, sudoku's, kruiswoordraadsels, doorlopers, cijfercodes, cryptogrammen, filippines, blokpuzzels, Zweedse puzzels en een hoop logische puzzels in één app.

Vragen of suggesties? Mail naar android.support@keesing.com.

Woordzoekers en blokpuzzels zijn leuke puzzels voor tussendoor en perfect om op een tablet te spelen. En wie kent de sudoku niet? Denksport biedt maar liefst zeven varianten van deze populaire cijferpuzzel. Voor de liefhebbers van de bekende taalpuzzels hebben we bovendien Zweedse puzzels, kruiswoordraadsels, doorlopers, cryptogrammen, filippines (classic en crypto) en cijfercodes. Voor de logische denkers hebben we maar liefst 9 varianten in de aanbieding.
De meeste puzzels hebben verschillende niveaus, dus je kunt het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken als je wil.

Probeer alle puzzels gratis of koop direct een set puzzels. Iedere zondag geven we nieuwe edities uit. Registreer je zo snel mogelijk via de app, zodat je gekochte puzzels opnieuw kunt downloaden of op een andere tablet kunt spelen. Bij storingen kunnen puzzels van een niet-geregistreerde speler verloren gaan.

Let op: de prestaties van de puzzels kunnen verschillen per tablet. Probeer onder instellingen zowel stand A als stand B om te kijken welke weergave het beste is op jouw tablet.

Wil je ons laten weten wat je leuk vindt aan de app, of heb je een suggestie hoe het beter kan? Stuur dan een mail naar android.support@keesing.com of like ons op Facebook: http://www.facebook.com/DenksportNederland.

Veel puzzelplezier met de vertrouwde kwaliteit van Denksport!


Email: android.support@keesing.com

See more
See more

See more