qr

Didid - Realiseer jouw bucketlist APK

Make a wishlist, save and let your friends sponsor!

Version1.17.5 (1593502022)
UpdatedJun 30, 2020 (4 months ago)
DeveloperLet's Didid
CategoryApps, Social
IDbe.lets.didid
Installs100,000+

Jaja, we dromen allemaal ergens van. Maar om een project te realiseren, moet je ze ook concreet durven maken. Geef jezelf dus een budget en een deadline, koppel je spaarrekening en Didid wordt je persoonlijke coach. Het wordt helemaal plezant als je vrienden je wishlist kunnen volgen — en als ze je sponsoren!

Droom
Een wereldreis, designer sneakers, een e-mountainbike, een sterrenrestaurant — laat je maar eens goed gaan. Je kan zelf je bucketlist from scratch opbouwen of ideetjes kopiëren van andere dromers die op Didid zitten.

Budgetteer
Maak het allemaal zo concreet mogelijk door er een budget op te plakken. Verdeel je reis naar Ibiza bijvoorbeeld onder in de kost van het vliegtuig, het hotel en de champagne in de club. En dan spaar je alles beetje bij beetje bijeen.

Koppel je bankrekening en spaar interactief
Zit je bij BNP Paribas Fortis, Hello bank! of Fintro? Dan kan je meteen je rekening koppelen aan Didid, zodat het allemaal nog sneller vooruit gaat. Ben je klant bij een andere bank, dan kan je Didid al volop gebruiken om je dromen vorm te geven, en ze te laten sponsoren door vrienden en familie.

Laat je sponsoren
Dood aan cadeaubons en kousen voor kerstmis! Echte vrienden zijn vrienden die je sponsoren op Didid. Dat kan heel makkelijk en je hoeft er geen hele crowdfundingcampagne voor op poten te zetten.

Je dromen zijn veilig
Didid volgt de strenge Europese regelgeving rond veiligheid en privacy. Wij beschermen je gegevens en zorgen dat je dromen en je budget veilig zijn. Droom zacht!

Oops, I Didid again
Genoeg getreuzeld. Word wakker en maak je dromen waar!

What's New

In versie 1.17.5 werden volgende verbeteringen aangebracht:

- Bugfixes

Email: info@didid.be

See more
See more