Download Doctor STD APK for Android - Games - Free - Latest Version

qr

Doctor STD APK

With the app, Doctor STD, you can get advice and help with questions about sex and relationships.

Version1.12.1 (1182)
UpdatedJul 23, 2018 (3 years ago)
DeveloperDoctor STD
CategoryApps, Medical
IDcom.doctorstd.video
Installs100+

Vill du veta vilka symtom klamydia ger? Har du frågor om kondylom eller någon annan könssjukdom? Vill du få råd om vad man kan göra åt erektionsproblem eller för tidig utlösning? Eller kanske förnya recept på P-piller?

Vi på Doctor STD är en digital ungdomsmottagning som kan hjälpa dig med dessa frågor och mycket mer – utan att du behöver åka hemifrån. Appen Doctor STD ger dig möjlighet att ha en säker, effektiv och personlig dialog med vår personal, antingen via videosamtal eller säkra meddelanden. Våra barnmorskor, kuratorer och läkare erbjuder rådgivning och samtal om könssjukdomar, preventivmedel, oro och andra ämnen inom sexuell hälsa.

Om du vill möta oss i ett videosamtal kan du boka en tid via appen eller logga in till vårt virtuella drop-in-väntrum. Du får ett mejl som bekräftelse på din bokning och en påminnelse innan mötet. Välj gärna ut en lugn plats med god belysning inför videobesöket. När det är dags för videosamtal loggar du in i appen med hjälp av BankID, klickar dig vidare till mötet och inväntar att vi ringer upp dig.

Vill du kommunicera i text kan du istället skriva ner ditt ärende eller dina frågor i ett meddelande som du kan skicka när som helst på dygnet.

För att kunna använda appen behöver du en smartphone, surfplatta samt internetuppkoppling. Du loggar in med hjälp av BankID.

All kommunikation sker under tystnadsplikt och är skyddad med kryptering för en trygg och säker dialog.

See more
See more