Donna Scan icon

Donna Scan

1.03 · Jul 23, 2018

Download Donna Scan APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version1.03 (3)
UpdatedJul 23, 2018
DeveloperMegaton
IDcom.zgprogrameri.donnascan
Installs10+
CategoryApps, Health & Fitness

Donna Scan app

Donna Scan application to scan and classify the stain.

Mnogo nevjerojatnih stvari možete napraviti s pametnim telefonom. Dozvati taksi, prebaciti novce, prepoznati vrste cvijeća, pronaći ljubav, itd. Sada možete učiniti nešto s vašim pouzdanim telefonom, što nije samo jako zanimljivo, nego bi moglo i spasiti vaš život: možete otkriti rak kože, nadamo se dovoljno rano da zaustavite bolest u samom startu.

Klinika Donna Superiora predstavlja aplikaciju nazvanu Donna Scan, koja korisnicima pomaže u otkrivanju mogućih opasnih madeža i drugih sumnjivih promjena kože. Potencijalni alat za spašavanje života, dostupan za Android (besplatno), omogućuje vam snimanje i praćenje slika svojih madeža.

Kada mobitel usmjerite na problematičan dio kože, pametan algoritam treniran na preko 20,000 slika kožnih lezija, koji je izradio tim računalnih znanstvenika i matematičara uz pomoć licenciranih dermatologa odmah procjenjuje vaš rizik za različite ozbiljne ozljede kože. To uključuje melonom, najopasniji oblik raka kože. Jedna osoba umre u svijetu od komplikacija od uobičajenog raka svakih 57 minuta, prema podacima Zaklade o raku kože.

Skenirane madeže i kožne promjene DonnaScan procjenjuje u dvije razine rizika: benign (niski rizik) i malignant (visoki rizik). Ovisno o razini rizika, aplikacija bi vas mogla potaknuti da osobno posjetite liječnika ili našu kliniku kako bi utvrdili radi li se o ozbiljnom problemu.

Kako su kreatori DonnaScan-a pažljivo istaknuli, važno je zapamtiti da, iako je DonnaScan korisna aplikacija, ipak nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje. Ipak, to je korak u pravom smjeru i pametan, praktičan alat koji vam pomaže pri održavanju bliže, informiranije pažnje o zdravlju nečega vrlo važnog - najvećeg organa vašeg tijela, vaše kože.

Email: zgprogrameri@gmail.com

Read more

You May Also Like