Screenshots

See more

Information

AppsDosja APK
IDcom.codeit.dosja
DeveloperCodeIT sh.p.k
Emailinfo@codeit.al
Version1.0.2 (25)
UpdatedJun 04, 2019 (10 months ago)
Release dateApr 25, 2019 (11 months ago)
Installs500+

Dosja.al ka si qëllim informimin e saktë. Përditësohuni në kohë reale.

Dosja.al është krijuar me qëllim informimin e saktë dhe të shpejtë të përdoruesve të saj. Secili prej jush do të gjej atë që kërkon, pasi lajmet shpërndahen në kohë reale dhe burimet e tyre janë të sigurta. Përfshihen foto dhe video që çdo ngjarje të jetë e prekshme nga ju. Kategoritë janë gjithë përfshirëse duke filluar nga politika, sporti, kultura, teknologjia, ekonomia, kronika të ndryshme, intervista, sondazhe nga Shqipëria dhe përtej saj.
Mund të përditësoheni gjithashtu me horoskopin dhe parashikimin e motit.

Dosja APK