Fatura Tatimore nga Celulari

Advertisement

Latest Version

Update
Nov 3, 2018
Developer
Category
Google Play ID
Installs
1,000+

App APKs

eFatura.al App

eFatura.al është një program në celular që mundëson ndertimin e faturave tatimore të miratuara nga celulari.

Nëse merreni me shitje në terren?
Nëse prerja e faturës tatimore është vonesë për ju?
Programi eFatura iu mundëson të prisni fatura tatimore të miratuara nga telefoni juaj.
Fitoni kohë dhe shpejtësi, llogaritje të sakta, prakticitet për çdo moshë.
Telefono tani: 0692040640
2RM Lab shpk
Read more