qr

Fabula Puiul si bobocul APK

PitiClic teaches you that you should not copy them to others! Trust yourself!

Version1.5.0 (1005000)
UpdatedAug 11, 2016 (4 years ago)
DeveloperInfomedia Pro SRL
CategoryGames, Education
IDair.com.soft4kids.puiulsibobocul
Installs1,000+

„Puiul si bobocul” este o aplicatie extrem de interesanta si distractiva, o fabula animata, cu un caracter educational. La baza acesteia sta clasica poveste „Puiul si bobocul” a autoarei Mirra Ginsburg.

Prezentata într-o grafica atractiva si viu colorata, povestea are un scop educativ, urmarind atat dezvoltarea personalitatii celor mici, cat si a abilitatilor artistice, sociale, si descoperirea lumii înconjuratoare. Copiii vor invata ca in viata este bine sa gandesti singur si sa actionezi in consecinta, si nu sa copiezi comportamentul si gandirea celor din jurul tau.

Aplicatia ofera fiecarui copil posibilitatea de a parcurge povestea independent, într-un ritm propriu, dar si de a petrece timpul în mod placut, colorand planse inspirate de poveste.

În cazul în care copiii sunt amatori doar de colorat, pot accesa direct plansele de colorat din meniul aplicatie. Programul pune la dispozitia utilizatorilor o gama variata de planse ce pot fi rasfoite prin apasarea repetata a butonului destinat acestei activitati.

Trasaturi: *****

Conţinut educational
Distractiv si educativ

Joc recomandat copilor cu varste cuprinse intre 3 - 7 ani.

Realizat de catre Infomedia Pro, producator de software educational cu o experienta de 18 ani in acest domeniu, realizator al seriilor de produse educationale interactive PitiClic, PitiClic Senior si PitiClic Activ.

Vino să descoperi universul lui PitiClic pentru a invata foarte multe lucruri noi!
Pentru mai multe produse software educationale cautati Colectia PitiClic.

Vizitati-ne pe www.piticlic.ro si pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/piticlic.


Email: gvb@infomediapro.ro

See more

See more