Download Farm2Home (Unreleased) APK for Android - Games - Free - Latest Version

qr

Farm2Home (Unreleased) APK

Version (0)
UpdatedMar 26, 2018 (3 years ago)
DeveloperMegaton
CategoryApps, Food & Drink
IDcom.robo.farm2home
Installs100+

Farm2Home je mjesto koje prodaju i kupnju poljoprivrednih proizvoda čini jednostavnijom i lakšom.

Farm2Home nudi povezivanje lokalnih proizvođača i kupaca željnih domaćih i provjerenih proizvoda online u stvarnom vremenu. Razvijanje dugoročnih i povjerljivih odnosa s obje strane te zadovoljavanje osobnih ili poslovnih potreba i želja glavni su ciljevi koje aplikacija želi postići.

Aplikacija Farm2Home namijenjena je i kupcima i proizvođačima koji se na ovaj suvremeni način mogu povezati i stvoriti dugoročne odnose. Kupci mogu specificirati što točno traže i žele u bilo kojem trenutku dana ili noći gdje god se nalazili, dok s druge strane proizvođač stječe nove i stalne kupce njegovih vlastitih proizvoda čime mu se povećava broj prodaje, a samim time i mogućnost veće zarade.

Kupcu se otvaraju mnogobrojne mogućnosti i izbori u odabiru onoga što traže. Njegova se kupnja može bazirati na višestrukom izboru kriterija koje on smatra bitnim. Odabirom sektora koji traži (npr. sektor voća) može birati proizvođača po: načinu kupnje - mogućnosti dostave ili kupovine na pragu, blizini i udaljenosti proizvođačeve lokacije, količini proizvoda koji kupac želi kupiti, a proizvođač može zadovoljiti tu količinu, recenzijama prethodnih kupaca, posjedovanjem određenih certifikata koje kupac smatra relevantnim i slično.

Proizvođači se suočavaju s niskim cijenama prodaje u veleprodaji te na ovaj način imaju mogućnost proširiti svoje poslovanje da izravno prodaju vlastite proizvode kupcima. Visoka kvaliteta proizvoda, kao i sama kvaliteta cjelokupne usluge, ključni su čimbenici za dobivanje povjerenja kupaca koji na taj način mogu postati stalni.

Poveži se. Kupi. Prodaj.

See more
See more

See more