qr

Fjernvarme Fyn APK

Follow your heat through district heating Funen application

Version5.0.3 (51)
UpdatedOct 29, 2018 (2 years ago)
DeveloperKMD
CategoryApps, Lifestyle
IDdk.fjernvarmefyn.forbrug
Installs1,000+

Som kunde hos Fjernvarme Fyn kan du følge dit varmeforbrug via Fjernvarme Fyns applikation på din mobil. Du kan også opsætte forbrugsovervågning og blive advaret, hvis dit forbrug er over eller under en vis grænse. Ved at følge dit varmeforbrug tæt, får du mulighed for at blive mere bevidst om dine vaner og dit forbrug. Ved at ændre dine vaner, kan du spare penge på din varmeregning og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Du kan spare på varmen ved at følge en række simple råd som f.eks. at holde stuetemperaturen på max 21 °C – hver grad giver 5-6 procent større varmeudgift, lukke for radiatorerne, når du lufter ud, holde temperaturen på det varme brugsvand på max 55 °C og foretage forbedringer af din bolig i form af eksempelvis efterisolering og udskiftning af termoruder til lavenergiruder . Følg de gode råd og se, hvad det gør ved dit varmeforbrug via applikationen. Du kan finde flere gode råd på vores hjemmeside www.fjernvarmefyn.dk, hvor du også kan læse om Fjernvarme Fyns tilskudsordning til energiforbedringer af din bolig.

Har du spørgsmål om, hvordan du nedsætter dit varmeforbrug, kan du kontakte Fjernvarme Fyns energirådgiver på telefon 65 47 30 00 eller pr. mail kontakt@fjernvarmefyn.dk.

Sådan kommer du i gang:
•Download Fjernvarme Fyns applikation helt gratis
•Log på med brugernummer og pin-kode, som du finder på din regning eller betalingsoversigt
•Vælg den periode du vil se forbruget for
•Opsæt rapporter/overvågning og adviseringer

Du er nu godt på vej til at blive mere bevidst om dit varmeforbrug, så du kan sænke det, spare penge og samtidig blive en grønnere forbruger.

Om Fjernvarme Fyn
Fjernvarme Fyn leverer miljøvenlig fjernvarme til 200.000 fynboer i Odense og Otterup og er en af de største og ældste fjernvarmeforsyninger i Europa. Siden starten i 1929 er Fjernvarme Fyns fjernvarmenet vokset og består i dag af cirka 2000 km rør. Siden begyndelsen har idéen med fjernvarme været at genbruge overskudsvarme fra industrielle processer. Fjernvarme Fyn samarbejder således med industrien og arbejder på optimal udnyttelse af råstoffer, så der udledes mindst muligt CO2.
Fjernvarme Fyn beskæftiger ca. 95 medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe gode oplevelser for kunderne.

Fjernvarme Fyn ønsker dig god fornøjelse med applikationen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 47 30 00.

What's New

- Mindre fejlrettelser
- Android 9.0 support

Email: kontakt@fjernvarmefyn.dk

See more

See more