Advertising brochures and brochure offers from all brochures can be found in the Folderz.nl app

Advertisement

Latest Version

Version
Update
May 23, 2022
Developer
Category
Google Play ID
Installs
100,000+

App APKs

Folderz aanbiedingen & folders APP

Folderz app toont je ALLE folders en folderaanbiedingen van grote en kleine winkelketens in Nederland. Niet alleen alle supermarkten en bouwmarkten, maar ook elektronicazaken, modewinkels, speelgoedwinkels, computerwinkels, drogisterijen en nog veel meer. Zelfs de meeste lokale winkels hebben we voor jou vermeld. Wil je een winkel als favoriet selecteren, dan kan dit eenvoudig door op het hartje te klikken. Hiermee ben je altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen van jouw favoriete winkels en heb je jouw favoriete reclamefolders handig bij elkaar verzameld.

Ben je op zoek naar een reclamefolder of aanbieding van een specifiek artikel of product? Ook deze vind je snel in onze app door deze te selecteren in het menu. Zo krijg je een overzicht, waar dit artikel in de folder staat, voor welke prijs en hoe lang de aanbieding nog geldig is. Vaak kun je met één klik het artikel in de folder selecteren, waarna je het eenvoudig kunt bestellen in de webshop. Uiteraard kun je aanbiedingen ook opslaan, door onze bewaar functie te gebruiken onderaan het bladerprogramma. Je kunt deze dan gemakkelijk terugvinden of vergelijken met andere aanbiedingen.


Waarom kiezen voor de Folderz app met alle folders:
- Het grootste folderoverzicht van Nederland met alle folders!
- Dé folders APP voor Android Phone(s) en Android Tablet(s)
- Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
- Zowel landelijke als regionale folders
- Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, folder tips of bijna verlopen folders
- Bekijk folders per categorie of winkel of kies een thema
- Jouw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
- Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
- Opslaan van aanbiedingen en maken eigen boodschappenlijstje.
- Adressen van winkels bij jou in de buurt beschikbaar, die NU open zijn.

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je alle folders aanbieden, zowel landelijk als lokaal, zonder beperkingen. Ons gemotiveerde team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor jou te plaatsen. En omdat wij géén papieren folders verspreiden, zijn we ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Dat is voordeel voor de natuur en voordeel voor jou.


Onze top winkels:

1: Dirk folder
2: Lidl folder
3: Action folder
4: Albert Heijn folder
5: Hoogvliet folder
6: Kruidvat folder
7: Xenos folder
8: ALDI folder
9: Plus supermarkt folder
10 Vomar folder
11: Jumbo folder
12: Blokker folder
13: Media Markt folder
14: Etos folder
15: Zeeman folder
16: IKEA catalogus
17: Makro folders
18: Sligro folders
19: Intratuin folder
20: HEMA folder


Tips:
- Black Friday: Extra scherpe Black Friday acties met speciale Black Friday folders met Black Friday deals. Denk aan Black Friday folder van Amazon, Media Markt, Expert, FonQ en Zalando.
- Halloween: uiteraard hebben we voor u ook alle Halloween folders met Halloween aanbiedingen verzameld.
- Sinterklaas: ook kunt u in onze categorie Sinterklaas een overzicht vinden van alle winkels, die aandacht besteden aan dit thema en speciale Sinterklaas aanbiedingen hebben of een Sinterklaas folder uitbrengen. Denk hierbij aan Speelgoed winkels met schoencadeautjes.
- Kerst: in onze categorie Kerst vindt u een overzicht vinden van alle winkels, die aandacht besteden aan dit thema en speciale Kerst aanbiedingen hebben of een Kerst folder of Kerst magazine uitbrengen. Denk hierbij aan Supermarkten met een Kerst magazine bomvol Kerst recepten of Bouwmarkten en Tuincentra met Kerst accessoires.

Help jij ons beter te worden? Stuur ons je opmerkingen, tips en vragen naar: info@folderz.nl. Uiteraard worden wij ook heel erg blij van jouw review.
De Folderz app met Alle folders word je aangeboden door Folderz.nl, al 14 jaar de meest complete foldersite van Nederland. Met alle reclamefolders, aanbiedingen, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordeel voor jou.
Read more