ePenyata Gaji Online ANM APK

ePenyata Gaji Online ANM

1.3

Télécharger ePenyata Gaji Online ANM APK pour les Android - Gratuit - Dernière version

qr

Dernière version

NomAplikasi ePenyataGaji APK
Version1.3 (4)
Mise à jour14 août 2015
DéveloppeurKrenovatif Network
IDanm.epenyatagaji.epenyatagaji
InstallationsN/A
CatégoriesApps, Livres et références

Application ePenyata Gaji Online ANM

e-Penyata Gaji Online ANM - Semak Penyata Gaji Bulanan dan Tahunan serta Laporan secara atas talian melalui aplikasi ini.

Aplikasi e-Penyata Gaji merupakan sebuah servis atas talian yang membenarkan kakitangan awam untuk akses dan membuat semakan gaji secara online dilaman Jabatan Akuantan Negara Malaysia (ANM) secara PERCUMA.

Melalui e-Penyata Gaji, slip gaji kakitangan kerajaan untuk setiap bulan akan dapat diakses secara online, kebiasanya sehari sebelum tarikh pembayaran gaji. Dengan wujudnya fungsi ini proses semakan gaji menjadi lebih cepat lagi mudah.

Selain daripada semakan gaji online, anda juga boleh melakukan semakan laporan pendapatan tahunan. Penyata-penyata gaji dan laporan-laporan ini akan kekal tersimpan di laman e-Gaji, dan boleh diakses serta dicetak pada bila-bila masa, serta untuk sebarang urusan.

PENAFIAN: Aplikasi android e-PenyataGaji dibangunkan oleh pihak Krenovatif Network dan BUKAN produk rasmi Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM). Aplikasi ini disediakan untuk tujuan memudahkan pengguna mendapatkan maklumat berkaitan sahaja.

Sekian,
Krenovatif Network
(Pembangun Aplikasi Android)

Lire la suite