qr

funda APK

See the full range of houses Netherlands and find your new dream home!

Version2.64.1 (182)
UpdatedSep 10, 2020 (3 months ago)
DeveloperFunda Real Estate BV
CategoryApps, Lifestyle
IDcom.funda.two
Installs1,000,000+

Vind jouw nieuwe droomhuis
Dé app om jouw toekomstige koop-, huur- of nieuwbouwhuis te zoeken. Bekijk onderweg of thuis vanaf de bank het hele woningaanbod op funda. Kijk even rond bij huizen in de buurt – of die van je buren ;) –, doe leuke ideeën op voor je eigen woning of word op slag verliefd op je toekomstige stekje.

Een snelle eerste indruk
Of je nou zoekt in de lijst met woningen of op de kaart, je krijgt direct een eerste indruk van het huis. Dankzij de grote foto’s zie je meteen of het iets voor je is. Op de kaart kun je een woning even snel ‘previewen’ door op de marker te tikken. Lijkt het je wat? Dan kun je daarna natuurlijk ook gewoon álle foto’s, 360° foto’s, video’s en plattegronden van het huis bekijken.
Een extra handigheidje: je kunt nu ook zien welke huizen je al hebt bekeken op de kaart. Dat maakt het een stuk makkelijker om te zien welke woningen er nieuw bij zijn gekomen!

Je zoekopdracht instellen
Je kunt al je persoonlijke voorkeuren instellen in je zoekopdracht, zodat je in de lijst of op de kaart alleen huizen ziet die écht bij jouw woonwensen passen.

We zijn continu bezig om de app nog beter te maken, door het toevoegen van nieuwe functies door het verbeteren van bestaande. En daar werken we elke dag met veel plezier aan! Als je vragen, feedback of suggesties hebt om de app nog fijner te maken, horen we dat heel graag.

Veel plezier met de zoektocht naar je nieuwe droomhuis!
Het app development team van funda

What's New

In de buurt sectie op de huispagina is nu ook de Kadastrale kaart beschikbaar. Hierop zie je de globale ligging van het kadastraal perceel in de omgeving. De kaart toont de kadastrale perceelgrenzen, perceelnummers en belangrijkste bebouwing.

Heb je opmerkingen, tips of vragen? Laat het ons weten via mobiel@funda.nl

Email: webmaster@funda.nl

See more
See more

See more