Ghicitori - Grele Pentru Adulți Cu Răspunsuri ! icon

Ghicitori - Grele Pentru Adulți Cu Răspunsuri !

8.9.3z · Dec 02, 2020

Download Ghicitori - Grele Pentru Adulți Cu Răspunsuri ! APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version8.9.3z (9)
UpdatedDec 02, 2020
DeveloperBadit Adrian
IDcom.fetesingure.amyguessthepic
Installs100+
CategoryGames, Educational

Ghicitori - Grele Pentru Adulți Cu Răspunsuri ! game

Heavy Riddles For Adults With Answers

Jocurile cu ghicitori pentru adulți includ, de obicei, ghicitori scurte, cu întrebări obișnuite, dar care ascund un răspuns non-standard.

La prima vedere, răspunsul poate părea ciudat și incorect, dar dacă citiți cu atenție ghicitorile și răspunsurile, se va dovedi destul de logic.

Mai mult, aceste ghicitori foarte grele, de regulă, nu sunt lipsite nici de simțul umorului, ghicitorile haioase fiind foarte apreciate de maturi.

Acest articol prezintă o serie de ghicitori cu răspunsuri, amuzante și foarte distractive, începând cu ghicitori simple și finalizând cu cele mai grele ghicitori în română.

Vă indicăm să nu vă grăbiți să răspundeți și să vă gândiți bine, deoarece în majoritatea cazurilor există un șiretlic în ghicitorile grele despre lucruri și este foarte probabil ca răspunsul corect să difere radical de răspunsul dat de voi, în special la ghicitorile amuzante, unde ideile par mai naive.

Astfel de ghicitori deocheate ar fi bine să fie rezolvate într-o gașcă unde se vor suprapune mai multe opinii, iar calea către soluția potrivită va deveni și mai confuză.

Nu uitați că în aceste ghicitori complicate este importantă nu capacitatea de a răspunde corect, ci capacitatea de a înțelege corect răspunsul.

Ghicitori Grele Pentru Adulți

Ghicitorile grele pentru adulți nu doar dezvoltă ingeniozitatea și gândirea inovatoare, dar oferă și distracție utilă.

Ghicitori Grele Cu Răspunsuri

Din când în când, e bine să vă puneți cerebelul în mișcare, altfel el va refuza să funcționeze în mod normal. În ajutor vă vin aceste ghicitori grele cu răspunsuri.

Ghicitori Inteligente

Suntem siguri că, în ciuda încercărilor noastre de a vă confunda, veți rezolva corect toate aceste ghicitori inteligente.

Email: badit.ioana.ro@gmail.com

Read more

You May Also Like