Aplikacioni i dhuratave nga Delta Group për klientët e DEUTSCHCOLOR & DAST.

Advertisement

Latest Version

Version
Update
Jul 4, 2021
Category
Google Play ID
Installs
5,000+

App APKs

GiftClub DG APP

Eshte kenaqesi per ne t'ju ftojmë të bashkoheni me aplikacionin e dhuratave GiftClub nga Delta Group, i cili është menduar për ju përdorues profesionist të produkteve Dast & Deutschcolor.


Shumë prej jush kanë përdorur zgjidhjet dhe produktet tona për shume vite me radhë, të tjerët sapo kanë filluar udhëtimin e tyre profesional dhe po kërkojnë nje partner të besueshëm si Delta Group.
Ne ndërtuam GiftClub sepse vlerësojmë besimin dhe besnikërinë tuaj. Duke marrë pjesë në GiftClub dhe duke blerë produktet tona, ju keni mundësi të fitoni dhurata pa fund për ju,familjen, ekipin,punën tuaj etj.

Ju mund ta shkarkoni me lehtësi aplikacionin "GiftClub" nga Google Play ose App Store. Eja behu edhe ti pjese e familjes se madhe Delta Group! Regjistrohuni tani!
Read more