qr

Hanam Sunda APK

Version1.0 (0)
UpdatedMar 22, 2018 (2 years ago)
DeveloperNguyen Tien Tai
CategoryApps, Books & Reference
IDcom.tuyen.sunda.hanam
Installs100+

Province Henan aya di Delta Beureum Walungan di Vietnam. Kalér tepung wates jeung Bandung, nu wétan jeung Yen Hung sarta Thailand Binh, Propinsi Ninh Binh on kidul, tenggaraeun Nam Dinh jeung propinsi Hoa Binh kulon. Dina rencana pangwangunan, propinsi Bandung. Teh kota propinsi Phu baha Kota, 60 km ti ibukota Bandung.

Aréa: 860,5 kilométer pasagi, nyaéta hiji propinsi leutik, ranking 62/63 propinsi jeung kota di sakuliah nagara
Rata présipitasi taunan: 1.900 mm
Rata hawa: 23-24 ° C
Jumlah jam cerah salila sataun: jam 1300-1500
Rata asor relatif: 85%
Topografi leuwih handap ti kulon ka wetan. kuloneun propinsi (kalobaannana di Kab Kim Bang) kalawan rupa bumi papasiran. polos wétan kalawan loba titik low.

See more

See more