qr

HartslagNu APK

The HartslagNu app alerts civilian aid workers to assist in a rescue.

Version2.2.5-7-g31e39375 (212)
UpdatedOct 19, 2020 (2 months ago)
DeveloperStan - Standby to help
CategoryApps, Health & Fitness
IDcom.stanglobal.hartslagnu
Installs50,000+

De HartslagNu app alarmeert burgerhulpverleners om te helpen bij een reanimatie. Hierdoor vermindert het aantal sterfgevallen door een acute circulatiestilstand. Een hartstilstand kan namelijk iedereen overkomen. Hulp binnen zes minuten is dan van levensbelang. HartslagNu zet zich in voor optimale burgerhulpverlening, overal. Als vrijwilliger kun je mensenlevens redden door deel te nemen aan HartslagNu.

Alarmering op locatie
Smartphones hebben de functie locatiebepaling. In het geval van een oproep, kan het HSN-systeem bepalen waar vrijwilligers op dat moment zijn. Zo roepen wij alleen vrijwilligers op die op dat moment in de directe nabijheid van het slachtoffer zijn en dat verhoogt de kans op een tijdige reanimatie aanzienlijk. Voor een goede alarmering is het belangrijk dat je locatiebepaling aanzet. Als dit niet het geval is, alarmeert HSN de vrijwilliger enkel via sms of telefoonoproep op basis van de ingevoerde adressen.

Hoe werkt de HartslagNu app?
Bij een hartstilstand krijgen beschikbare vrijwilligers in een straal van 2000 meter rondom de calamiteit bericht. Hoeveel vrijwilligers een oproep krijgen, is afhankelijk van de beschikbaarheid die de vrijwilligers hebben opgegeven. Gealarmeerde vrijwilligers wordt gevraagd te reageren op de oproep. Zo houden wij bij hoeveel vrijwilligers naar de calamiteit komen. Bij voldoende aanmeldingen, krijgt de rest een afmelding om niet te veel vrijwilligers ter plaatse te hebben.

Functionaliteiten van de app
- Tijdlijn waarop u uw laatste oproepen kunt zien
- HSN paspoort (identificatie bij calamiteit)
- AED’s in de buurt bekijken
- Prestaties vanuit uw omgeving
- F.A.Q. met veelgestelde vragen

What's New

In deze update hebben we ervoor gezorgd dat je ingelogd blijft, ook als je je telefoon opnieuw opstart. Verder hebben we optimalisaties doorgevoerd op basis van jullie feedback!

Email: info@hartslagnu.nl

See more