qr

Haveselskabet - Del og dyrk din haveglæde APK

Be inspired to life in the garden with open gardens and events throughout the country

Version1.0.0-79-gb0bf308 (2134)
UpdatedJun 24, 2020 (4 months ago)
DeveloperHaveselskabet
CategoryApps, House & Home
IDdk.haveselskabet.haveselskabet
Installs1,000+

Har du grønne fingre eller en spirende botaniker i maven? Så er Haveselskabets app lige dig! Del din passion året rundt med andre havemennesker og bliv inspireret til pleje eller nye haveløsninger.

Dyrk din haveglæde 🌱
Med Haveselskabets app har du Danmarks største oversigt over arrangementer og åbne haver, der tilgængelige for alle haveinteresserede, lige ved hånden.

Mangler du inspiration til haven? 🌱
Forny eller dyrk din haveglæde med inspiration, læring og et stort fællesskab af haveentusiaster i hele landet.

🌸 Find nærmeste åbne haver
Gå på opdagelse i dit nærområde og lokaliser hurtigt de nærmeste åbne haver, hvor du kan finde inspiration hos andre haveinteresserede.

🌸 Find arrangementer nær dig
Pileflet, japanske haver, podekurser og beskæring af frugttræer, er bare nogle af de mange arrangementer du finder i vores afdelinger rundt om i landet. Dan dig et hurtigt overblik over kommende arrangementer nær dig!

🌸 Tilmeld dig arrangementer hurtigt og nemt
Må du bare med til ‘Juleroser & Påskeklokker’ eller et af vores mange inspirerende arrangementer, kan du hurtigt og nemt tilmelde dig i appen.

🌸 Gem dine favorit haver og arrangementer
Gå på opdagelse i det store udvalg af åbne haver og arrangementer, og gem dine favoritter, så du altid kan vende tilbage efter ny inspiration.

🌸 Tilgå dine fordele som medlem
Som medlem af Haveselskabet har du adgang til særlige arrangementer og åbne haver, der kræver medlemskab for at kunne besøges. Derudover får du, som medlem magasinet ‘Haven’ 10 gange årligt, professionel rådgivning af troværdige fagfolk, medlemstilbud, adgang til havegrupper og meget mere.

Om Haveselskabet
Haveselskabet er en landsdækkende almennyttig forening for 30.000 medlemmer, der dyrker have glæden. Foreningen udgiver det trykte medlemsmagasin HAVEN, inviterer til åbne haver og sociale havegrupper.
Haveselskabet er over hele landet opdelt i 18 afdelinger og 123 kredse, der årligt planlægger og arrangerer over 1000 lokale aktiviteter. Alt fra foredrag, kurser, åbne haver til rejser mm.
Vi arbejder for at endnu flere oplever glæden ved havelivet. Det gør vi med et stærkt fællesskab, omtanke for naturen, troværdighed og selvfølgelig haveglæde. Vi står derudover bag CPH Garden, hjemmesiden www.haveselskabet.dk, Haveselskabets have på Frederiksberg og samarbejder med havearkitekter over hele landet.
Som medlem af Haveselskabet modtager du 10 gange om året magasinet Haven og har adgang til gratis professionel rådgivning blandt et hav af specialister. Dit medlemskort giver helt særlige fordele og du tilbydes månedligt særlige have relaterede produkter til medlemspriser.

Få en ekstra dosis haveglæde 🌻
Vil du også tage del i Haveselskabets store fællesskab og de mange medlemsfordele kan du tilmelde dig her: https://haveselskabet.dk/bliv-medlem?place=top
Du er også velkommen til at følge vores Facebook side https://www.facebook.com/Haveselskabet, hvor vi deler ud af haveglæden.

Ris, ros og kommentarer?
Er der noget, der ikke virker, som det skal? Har du forslag til nye features?
Skriv din kommentar til medlem@haveselskabet.dk.


Email: it@haveselskabet.dk

See more