Android के लिए EESZT mobilToken APK डाउनलोड करें - मुफ़्त - नवीनतम संस्करण

qr

नवीनतम संस्करण

नामEESZT mobilToken APK
संस्करण1.1 (3)
अपडेट करने की तारीख03 अप्रैल 2020
डेवलपरElektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér
IDhu.gov.eeszt.mgw.app.eesztmobiltoken
इंस्टॉल की संख्या100,000+
श्रेणीऐप्स, टूल

EESZT mobilToken ऐप्लिकेशन

EESZT mobilToken पासकोड जनरेटर एप्लिकेशन

Tovább egyszerűsödik az EESZT használata - bővül a belépési lehetőségek köre

Az EESZT mobilToken alkalmazás használatával az orvosoknak és a gyógyszerészeknek lehetőségük nyílik a helyi informatikai rendszerükön keresztül az EESZT-be történő belépésre.
A telepítést követően az aktív jogosultsággal rendelkező felhasználóknak az EESZT Ágazati Portálján (portal.eeszt.gov.hu) regisztrálniuk szükséges a mobileszközre letöltött alkalmazást.
Az Ágazati Portál felületén a regisztráció során megadott PIN-kóddal tudnak az EESZT mobilToken alkalmazásban olyan egyszerhasználatos jelszót generálni, amely biztosítja a belépésüket az EESZT kapcsolattal rendelkező egészségügyi szoftverekbe.
Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) megteremtette az egészségügyi ellátók egymás közötti kommunikációjának alapjait. Az egészségügyi felhő hatékony és azonnali információcserét tesz lehetővé a köz- és magánellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók között, elősegíti a rendszer átláthatóságát, így biztosítva a legmagasabb szintű támogatást az ellátottak részére.
Az EESZT minden olyan orvos számára biztosítja az egészségügyi adatok biztonságos elérését, aki a beteg kezelőorvosa vagy háziorvosa, és akire vonatkozóan a beteg nem korlátozta a tárolt adatokhoz történő hozzáférést. Ez azt jelenti, hogy a jogosultsággal rendelkező orvos lekérdezheti betege gyógykezelési, gyógyszerelési és vizsgálati adatait, és láthatja azt is, ha a beteg nem váltotta ki a számára felírt gyógyszereket. A rendszer használatával hozzáférhetővé válnak a páciens más intézményben elvégzett vizsgálati eredményei is, így az ellátási dokumentumok papír alapon történő utaztatása szükségtelenné válik.

Copyright OKFŐ
और पढ़ें