SYRI.net është agjencia मुझे ए मधे ई lajmeve ne Shqipëri।

विज्ञापन

नवीनतम संस्करण

संस्करण
अद्यतन
24 अग॰ 2017
डेवलपर
Google Play ID
इंस्टॉल की संख्या
10,000+

App APKs

Syri NET APP

SYRI.net është agjencia më e madhe e lajmeve në Shqipëri, që brenda një kohe të shkurtër është kthyer në lider të informacionit. Në SYRI.net do të gjeni opinionistë më me emër në vendin tonë, investigime dhe lajme që nuk do ti gjeni diku tjetër. Lajmet në SYRI.net janë prodhim i SYRI.net dhe nuk lejohet marrja e tyre pa një komunikim të mëparshëm me redaksinë. Ju ftojmë të klikoni dhe të na shkruani sa herë që ju mendoni se duhet. Stafi i SYRI.net
और पढ़ें

विज्ञापन