qr

Horseinfo APK

The app for all communications and records within your livery.

Version1.5 (5)
UpdatedMay 12, 2020 (8 months ago)
DeveloperHorse Info BV
CategoryApps, Business
IDcom.inventief.horseinfo
Installs100+

Horse Info is de app voor alle communicatie en administratie op uw pensionstal speciaal ontwikkeld door en voor stalhouders en paardeneigenaren. Op een stal wordt elke dag veel gecommuniceerd over de verzorging van de paarden, de beschikbaarheid van faciliteiten, het inplannen van lessen en evenementen. Met deze handige en overzichtelijke app gaat alle communicatie tussen de stalhouder en zijn/haar klanten of tussen paardeneigenaren onderling via 1 kanaal. Thuis alvast kijken of het druk is op stal, een les inplannen of aan het personeel doorgeven dat een paard medicijnen nodig heeft. Dat kan allemaal heel makkelijk via Horse Info. Duidelijk, overzichtelijk en overal te gebruiken, op stal, thuis of onderweg.

Alle gegevens van de klant en zijn/haar paard kunnen in Horse Info worden opgeslagen. Ook als een paard medicijnen nodig heeft of bijvoorbeeld de hoefsmid komt. Zet het in Horse Info en alle mensen die het moeten weten, zijn direct op de hoogte. Per paard kan er een eigen agenda worden bijgehouden. Er is een duidelijk overzicht van de beschikbare faciliteiten op uw stal met daarbij een rooster per faciliteit om ieders activiteiten in te plannen. Iedere klant of bijrijder kan thuis al zien of iets beschikbaar is en direct inplannen. Makkelijk en heel overzichtelijk.
Je kunt makkelijk berichten versturen naar 1 of naar meerdere klanten. Ook mededelingen of het voorstellen van nieuwe klanten kan via deze app. Uw klanten krijgen dan direct een berichtje op hun telefoon dat er een nieuw bericht is geplaatst. Klanten kunnen ook onderling met elkaar communiceren via deze app.

Voor staleigenaren is Horse Info ook als managementtool te gebruiken. Taken kunnen makkelijk verdeeld worden tussen het personeel. Dit kunt u op elke gewenst moment en waar u maar wilt invoeren. Uitgevoerde taken kunnen op klantniveau worden bijgehouden en worden direct geadministreerd in het bijbehorende CMS systeem en indien gewenst op een factuur gezet.
Geen lijstje meer bijhouden, maar direct terug te vinden in de administratie en op de factuur.
Uw vaste abonnementen, maar ook de diensten die u per keer aanbiedt kunt u in het systemen opslaan.

Voordeel van Horse Info; goedkoop en altijd direct opzegbaar.
Voor maar € 8,50 per maand kunt u gebruik maken van deze handige tool. U hoeft niet voor een jaar vooruit te betalen en kunt net zoveel klanten en paarden invoeren als u wilt.

What's New

- Optie om faciliteiten/services voor blokken van 3, 4, 5, 6, 7 en 8 uur te boeken
- Minder informatie (AVG) beschikbaar van het paard tijdens zoeken
- Toegevoegde autorisatie op bepaalde functies o.b.v. rechten stal

Email: info@horse-info.nl

See more