Ambil peranan sebagai penembak tepat, Dapatkan pengalaman sniper offline games.

Iklan

Versi Terbaru

Versi
Memperbarui
16 Mei 2024
Developer
Kategori
Instal
50.000.000+

App APKs

Permainan Sniper Game offline GAME

Bayang senyap, Ssots maut – Jadilah yang muktamad penembak tepat 🕵️‍

Bersiaplah, penembak tepat, ini adalah misi kritikal! Operasi dengan pelbagai cabaran sedang menunggu kepakaran anda. Oh tidak, satu lagi tugas kritikal baru sahaja muncul - sasaran berprofil tinggi yang memerlukan penyingkiran tepat. Sekarang, kenal pasti, sasarkan dan laksanakan sasaran anda dengan pantas, selesaikan misi dan dapatkan ganjaran.

Lengkapkan diri anda dengan senapang sniper yang berkuasa. Libatkan diri anda dalam misi yang mencabar, jadilah wira sebenar dunia penembak tepat! 🌐

Ciri Permainan Sniper yang Menarik
🔫 Koleksi Senjata: 7 senapang sniper unik. Sebelum memilih senapang penembak tepat, lihat butiran senapang seperti julat senapang, saiz klip, kadar tembakan, kerosakan dan zum.

🎯 Kunci Sasaran: Ketik pada penunjuk musuh untuk mengunci musuh itu sebagai sasaran dan bukannya meleret ke arah musuh itu.

🕵️‍ Tangkapan gerak perlahan: Tangkapan gerak perlahan memberi anda pengalaman permainan menembak sniper yang menggembirakan

🚁 Misi Helikopter: Anda akan menggunakan kebolehan anda untuk menembak dan menghentikan penjenayah semasa menaiki helikopter.

🌍 Lokasi Pelbagai: Lawati tempat yang berbeza di sekitar bandar dan lakukan misi khas dalam persekitaran yang berbeza.

🤏 Saiz Mb Rendah: Penggunaan storan yang cekap dan permainan yang lebih lancar walaupun pada peranti dengan kapasiti storan terhad.

👍 Kawalan Intuitif: Anda akan berasa seperti penembak tepat sebenar dengan kawalan intuitif, mudah dan lancar seperti leret, zum dan pukulan.

🪙 Ganjaran Harian: Kumpul ganjaran harian untuk membuka lebih banyak item permainan sniper offline game.

Nikmati Setiap Mod - Penuh Aksi sniper game

Kerjaya: Hapuskan sasaran di banyak bandar di seluruh dunia. Gunakan kemahiran menembak sniper anda untuk menembak sasaran yang dikehendaki, yang mungkin penjenayah bersenjata, menyelamatkan tebusan yang tidak bersalah, pencuri, samseng berurusan, lelaki yang merancang serangan bom atau mana-mana pesalah berbahaya yang lain.
Objektif diberikan kepada anda sebelum memulakan misi, bunuh sasaran. 90+ Tahap, setiap tahap yang akan datang akan menjadi lebih mencabar daripada yang sebelumnya.

Gunship: Rasai keseronokan misi strategik. Naiki helikopter untuk mencari dan menghentikan serangan musuh, atau lakukan misi menyelamat untuk menyelamatkan pasaran, membantu polis atau kumpulan yang terperangkap. Objektif diberikan kepada anda sebelum memulakan misi.

15+ Misi, Tiada had masa. Lengkapkan Tahap, dan dapatkan ganjaran. Selepas menyelesaikan misi semak butiran anda seperti bilangan pembunuhan dan pembunuhan tembakan kepala.

PVP: Kita boleh katakan bahawa dalam pemain lawan pemain, Sebelum dia membunuh anda, bawa dia ke bawah Lawan musuh dan bunuh gelombang musuh dalam masa tertentu.

15+ Misi, Musuh akan datang melalui helikopter dan payung terjun. Jika musuh berada jauh, anda perlu mengezum masuk menggunakan skop untuk menghapuskan dan membunuh mereka.

Perlawanan Kematian Berpasukan (Berbilang Pemain): Pimpin pasukan anda ke arah kemenangan menentang skuad saingan, di mana kerja berpasukan adalah kunci kejayaan. Bunuh gelombang musuh dengan pasukan anda. Apabila penembak tepat dibunuh, dia akan dilepaskan semula, senario yang sama berlaku dengan rakan sepasukannya.

Pasukan yang paling banyak membunuh dalam masa yang singkat menang, dan selepas selesai, anda akan diisytiharkan sebagai pemenang atau kalah dengan butiran papan pendahulu.

Bersedia untuk membidas? Kunci sasaran anda dan ambil pukulan 🔫

Jangan lepaskan peluang! Muat turun permainan sniper.
Lakukan misi yang mencabar untuk membuktikan anda seorang penembak senapang sebenar, jadi apa tunggu lagi, rebut peluang untuk bermain secara percuma.
Baca selengkapnya