Mburoja e Muslimanit APK

Mburoja e Muslimanit

1.3

Mburoja e Muslimanit

Iklan

Versi Terbaru

Versi
Memperbarui
6 Agt 2015
Developer
Kategori
Google Play ID
Instal
100.000+

App APKs

Aplikasi Mburoja e Muslimanit

Mburoja e Muslimanit për Android

- Ndarja e lutjeve në kaptina
- Kërkimi i kaptinave të caktuara
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet
Baca selengkapnya